LANSMANI X431 CRP919E CANFD DİOP Tam Sistemleri Teşhis Araçları AF DPF IMMO 29 Sıfırlama Fonksiyonları OBD2 Kod Okuyucu Tarayıcı automotivo

LANSMANI X431 CRP919E CANFD DİOP Tam Sistemleri Teşhis Araçları AF DPF IMMO 29 Sıfırlama Fonksiyonları OBD2 Kod Okuyucu Tarayıcı automotivo Görüntü  0 LANSMANI X431 CRP919E CANFD DİOP Tam Sistemleri Teşhis Araçları AF DPF IMMO 29 Sıfırlama Fonksiyonları OBD2 Kod Okuyucu Tarayıcı automotivo Görüntü  1 LANSMANI X431 CRP919E CANFD DİOP Tam Sistemleri Teşhis Araçları AF DPF IMMO 29 Sıfırlama Fonksiyonları OBD2 Kod Okuyucu Tarayıcı automotivo Görüntü  2 LANSMANI X431 CRP919E CANFD DİOP Tam Sistemleri Teşhis Araçları AF DPF IMMO 29 Sıfırlama Fonksiyonları OBD2 Kod Okuyucu Tarayıcı automotivo Görüntü  3 LANSMANI X431 CRP919E CANFD DİOP Tam Sistemleri Teşhis Araçları AF DPF IMMO 29 Sıfırlama Fonksiyonları OBD2 Kod Okuyucu Tarayıcı automotivo Görüntü  4 LANSMANI X431 CRP919E CANFD DİOP Tam Sistemleri Teşhis Araçları AF DPF IMMO 29 Sıfırlama Fonksiyonları OBD2 Kod Okuyucu Tarayıcı automotivo Görüntü  5

LANSMANI X431 CRP919E CANFD DİOP Tam Sistemleri Teşhis Araçları AF DPF IMMO 29 Sıfırlama Fonksiyonları OBD2 Kod Okuyucu Tarayıcı automotivo

  • (0 Yorumlar)

₺16 305.50 ₺7 663.62

Etiketler: kolay kazı lansmanı, elm 327 programı, inverter menü arabirimi, oem obd2 teşhis aracı, yaratıcı başlatmak, volvo obd2 konektörü, tarayıcı thinkcar s99, easydiag 3 0 eobd desteği, ds5 sinyal lambası, thinkdiag obd2 fişi.

(SKU: w80338)

Vurgular:

1. Tam Sistem Temel Teşhisi : LAUNCH CRP919E, ECM, ABS, SRS, TCM, EPB, TPMS, SAS, A/B için kodları, veri akışını okuyabilen/temizleyebilen ve kontrol modülü bilgilerini okuyabilen mevcut tüm elektronik sistemlerde OE düzeyinde teşhisler sunan uygun maliyetli bir otomotiv tarayıcısıdır.C, BMS, ESP sistemleri, vb.

2. OBD2 tam işlevlerini destekler: Can sıkıcı enstrüman arıza göstergesini kapatmanıza yardımcı olmak için OBD ll işlevlerini destekler ve ayrıca kodları okuyabilir/temizleyebilir, O2 sensörü testi, I / M hazırlığı, Yerleşik monitör testi, veri akışını okuyabilir, ekran dondurma çerçeve verileri, EVAP sistemi testi, araç bilgilerini alın (VIN, kalibrasyon KİMLİĞİ, kalibrasyon doğrulama numaraları)

3. CAN-FD Protokolü Eklendi(Esnek Veri Hızına Sahip CAN) :Bu otomotiv teşhis tarayıcısı, 2020'den sonra üretilen GM araçlarını destekleyen CAN-FD protokolü ile uyumludur. KUTU çerçevesine 8 ila 64 bayt arasında daha fazla veri yerleştirmek için gelişmiş CRC algoritmalarını benimser, bu da diğer ürünlerden daha hızlı çalışır ve kullanıcı deneyimini büyük ölçüde geliştirmek için algılanamayan hata riskini azaltır.

4. ISO 13400 DoIP Protokolünü destekler: CRP919E teşhis tarayıcısı DoIP protokolünü karşılar ve yaklaşık 2020'den sonra üretilen BMW, Jaguar ve Land Rover araçlarını destekler. Büyük miktarda verinin iletimi için uygun olan yüksek bant genişliğine ve daha hızlı bir veri hızına sahiptir ve OBD teşhisi ile daha iyi çalışabilen iletişim hızını büyük ölçüde artırır.

5. 29 Bakım Fonksiyonu: LAUNCH CRP919E, her tamircinin Kandil Sıfırlama, ABS Kanaması gibi çeşitli planlı servis ve bakım performansları için istediği 29 sık kullanılan özel işlevi yerine getirebilen piyasadaki en popüler OBD2 otomotiv teşhis tarayıcılarından biridir., Elektronik Gaz Kelebeği Sıfırlama, SAS Sıfırlama, Şanzıman Sıfırlama, Pil Eşleştirme ve benzeri on.It DIY otomobil meraklıları ve küçük / orta ölçekli tamir atölyeleri için hızlı otomotiv onarımı ve bakımı yapmak için ideal bir seçimdir.

(Not: gerçekleştirilebilecek özel işlevler araç modeline göre değişebilir.)

6. Gelişmiş Özellikler: Uygun fiyatlı bir OE seviyesi tablet otomotiv teşhis tarama aracı olan CRP919E, aracın marka, model ve yıl bilgilerini daha kolay aldığınız araç bilgilerini otomatik olarak tanıyabilen Auto-VIN teknolojisini benimser.Ve Otomatik Tarama, aracınızın mevcut tüm sistemlerinde kapsamlı bir tarama yapabilir ve ardından otomatik olarak aracın tüm elektronik kontrol ünitelerine hızlı bir şekilde erişebileceğiniz ayrıntılı bir araç Sağlık Raporu oluşturur.Raporlar ve Tanılama Kayıtları RAPOR ve GEÇMİŞ içinde görüntülenebilir, raporlar paylaşılabilir ve yazdırılabilir.(Otomatik VIN işlevi tüm araçlarda çalışmaz.)

7. Geniş Araç Kapsamı: 70'den fazla araç markasını destekler.ISO 14230-4 (KWP), IOS 15765-4 (CAN), ISO 9141-2 (IOS), SAEJ 1850 (VPW/PWM) gibi OBDII protokolleriyle uyumludur.1996 ABD merkezli, 2000 AB merkezli, 2005 Asya merkezli veya daha yeni OBD II CAN yerli veya ithal araçlardan sonra üretilenlerin çoğunda çalışır; Chrysler, Dodge, Jeep, Alfa Romeo ve Fiat'ta korumalı FCA araç SGW modülünün kilidini açmanıza izin veren FCA SGW için autoauth'u destekler 2019'dan sonra üretilen ve kodları okuma/temizleme, veri akışı vb. Gibi tanılama yapan araçlar.(*AutoAuth aboneliklerine ihtiyacınız var.)

8. 11 Dili Destekler: İngilizce, fransızca, italyanca, japonca, ispanyolca, almanca, rusça, portekizce, korece, geleneksel çince ve lehçe dahil olmak üzere 11 dili destekler.Tüm dillerin kullanımı ücretsizdir ve gerektiğinde birden çok dil arasında ileri geri geçiş yapabilirsiniz, bu da karşılaşabileceğiniz dil engelini çözebilir.

9. Gelişmiş Donanım: Android işletim sistemine dayalı olarak, daha fazla araç belgesi ve müşteri verisi depolamak için 1024*600 piksel 7 inç dokunmatik ekran, 6000mAh şarj edilebilir pil kapasitesi ve 3GB ve 32GB bellek çözünürlüğüne sahiptir.İhtiyacınız olan işlevleri bulmayı ve teşhis sonuçlarını anlamayı kolaylaştıran iyi tasarlanmış bir kullanıcı arayüzüne sahiptir.Tüm bu üst düzey yapılandırmalar size en uygun kullanıcı deneyimini sağlayabilir.

10. Gerçek Zamanlı Akü Voltajını Görüntüleyin: Esas olarak OBD2 Veri Bağlantı Konektörünün(16.Pin) veya akü durumunun akım voltajı durumunu(yalnızca ilk karar olarak) geri besler.Akü voltajı 12v'den düşükse, mevcut pil durumunu teşhis etmek için profesyonel bir pil test cihazı kullanılması önerilir.

  • Harici Test Sertifikası: CC
  • Marka Adı: başlatmak
  • Kaynak: Anakara Çin

 

Teklifinizi Bırakın