Jack Plaka, Siyah Stratocaster ve Elektro Gitar Geçiş Anahtarı 3 Yollu Siyah (Ritim Tiz) Pickup Seçici

Jack Plaka, Siyah Stratocaster ve Elektro Gitar Geçiş Anahtarı 3 Yollu Siyah (Ritim Tiz) Pickup Seçici Görüntü  0 Jack Plaka, Siyah Stratocaster ve Elektro Gitar Geçiş Anahtarı 3 Yollu Siyah (Ritim Tiz) Pickup Seçici Görüntü  1 Jack Plaka, Siyah Stratocaster ve Elektro Gitar Geçiş Anahtarı 3 Yollu Siyah (Ritim Tiz) Pickup Seçici Görüntü  2 Jack Plaka, Siyah Stratocaster ve Elektro Gitar Geçiş Anahtarı 3 Yollu Siyah (Ritim Tiz) Pickup Seçici Görüntü  3 Jack Plaka, Siyah Stratocaster ve Elektro Gitar Geçiş Anahtarı 3 Yollu Siyah (Ritim Tiz) Pickup Seçici Görüntü  4 Jack Plaka, Siyah Stratocaster ve Elektro Gitar Geçiş Anahtarı 3 Yollu Siyah (Ritim Tiz) Pickup Seçici Görüntü  5

Jack Plaka, Siyah Stratocaster ve Elektro Gitar Geçiş Anahtarı 3 Yollu Siyah (Ritim Tiz) Pickup Seçici

  • (0 Yorumlar)

₺95.98 ₺75.84

Etiketler: stratocaster elektro gitar, jack black stratocaster, fiat ritim led'i, elektro gitar f stratocaster, anahtar 5 v, jack lawrence gitarı, guyker gitar pikap, bina gitar pikap, punisher nintendo anahtarı, sustanic gitar manyetikler.

(SKU: w81806)

Jack Plaka, Siyah Stratocaster ve Elektro Gitar Geçiş Anahtarı 3 Yollu Siyah (Ritim Tiz) Pickup Seçici

set2: 1x3 yollu geçiş anahtarları + 1 x Gitar Kapağı

Yedek kriko plakası

Stratocasters için

boyut: 80,5 x 32 mm

Siyah renkte üç yollu geçiş anahtarı

Dayanıklı ve korozyon ÖNLEYİCİ: Gitar geçiş anahtarı yüksek kaliteli metalden yapılmıştır, kullanımı dayanıklı ve korozyon önleyicidir.

Taşıması ve kullanımı KOLAY: Gitar 3 yollu anahtarı küçük ve zarif bir görünüm, uygun carry.It kontrol plakasına monte edilmesi de kolaydır.

HASSAS ve GÜRÜLTÜ YOK: Mekanik bağlantılar ve kablolar sağlam olmalıdır.Anahtar hassas çalışma ve gürültü yok.

MÜKEMMEL YEDEK PARÇA: 3 yollu geçiş anahtarı çoğu LP tarzı elektro gitar için uygundur.Ve gitarınızdaki eski veya kırık parçaları değiştirmek için çok güzel bir yedek parça.

Vintage köprü montajları için vintage tarzı köprü kapakları.

Malzeme: Metal

Renk: Gümüş / Siyah

LP tarzı elektro gitar için uygun

anahtarları Boyutu: 5. 2x3. 2x1. 8 cm

Paket içeriği:

1 x 3 yollu geçiş anahtarları

1 x Gitar Kapağı

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

  • Kaynak: Anakara Çin

 

Teklifinizi Bırakın