1080 P Kalem Ses Video Kaydedici Mini Cep Kamera Taşınabilir DV DVR Kamera Şarj Edilebilir Giyilebilir Vücut Mikro Kamera Güvenlik Kamera

1080 P Kalem Ses Video Kaydedici Mini Cep Kamera Taşınabilir DV DVR Kamera Şarj Edilebilir Giyilebilir Vücut Mikro Kamera Güvenlik Kamera Görüntü  0 1080 P Kalem Ses Video Kaydedici Mini Cep Kamera Taşınabilir DV DVR Kamera Şarj Edilebilir Giyilebilir Vücut Mikro Kamera Güvenlik Kamera Görüntü  1 1080 P Kalem Ses Video Kaydedici Mini Cep Kamera Taşınabilir DV DVR Kamera Şarj Edilebilir Giyilebilir Vücut Mikro Kamera Güvenlik Kamera Görüntü  2 1080 P Kalem Ses Video Kaydedici Mini Cep Kamera Taşınabilir DV DVR Kamera Şarj Edilebilir Giyilebilir Vücut Mikro Kamera Güvenlik Kamera Görüntü  3 1080 P Kalem Ses Video Kaydedici Mini Cep Kamera Taşınabilir DV DVR Kamera Şarj Edilebilir Giyilebilir Vücut Mikro Kamera Güvenlik Kamera Görüntü  4 1080 P Kalem Ses Video Kaydedici Mini Cep Kamera Taşınabilir DV DVR Kamera Şarj Edilebilir Giyilebilir Vücut Mikro Kamera Güvenlik Kamera Görüntü  5

1080 P Kalem Ses Video Kaydedici Mini Cep Kamera Taşınabilir DV DVR Kamera Şarj Edilebilir Giyilebilir Vücut Mikro Kamera Güvenlik Kamera

  • (5 Yorumlar)

₺448.55 ₺336.42

Etiketler: kalem ses video kaydedici mini cep kamera, Kaydedici, gizli kamera, video gözlük, Kamera.

(SKU: w83293)

Mini Kamera Kalem Cep Spor Dijital Ses Video Kaydedici İş konferansı için 1080P Giyilebilir Vücut Mikro Kamera Güvenlik Kameraları Şartname:

Ürün adı: Mini Kamera Kalem

Modeli: V8

malzeme: plastik

Video çözünürlüğü: 1280x720 P, 1920x1080 P

Piksel: 12M

Video formatı: AVI

Video kodlama: M-JPEG

Görüntü oranı: 4:3

Şarj gerilimi: DC 5 V

Pil tipi: lityum polimer pil

Çalışma süresi: yaklaşık 1.5 saat

Depolama ortamı: Micro-SD kart(TF kartı), 128 GB'a kadar (dahil değildir)

Arayüz: MİNİ 8pin USB, TF kart yuvası

Özellikler:

Pil ile üretilen kamera, tam şarj olduktan sonra 1,5 saate kadar çalışabilir, konferans, konferans, seyahat araştırması ve kanıt toplama için mükemmel bir kameradır.

Pille çalışan kalem video kamera, hareketsiz çekim işlevselliği ve kristal netliğinde video ile tam yüksek çözünürlükte 30 fps'de 1080p renkli HD video üretir.

Kalem kamera size iyi bir his getirecek.Kalemin üzerinde süper mini bir lens var, kimse fark etmeyecek.Video çekimi sırasında şüpheli bir ışık göstergesi yoktur.

Gerçek bir kalem, al ve bir şeyler yaz.Bu vücut kamerasını elinizde tutabilir, kitabınıza klipsleyebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.

Bu kompakt akıllı kamera kalemi ile evinizden uzaktayken evcil hayvanlarınıza, sevdiklerinize ve eşyalarınıza göz kulak olacaksınız. # Paket kutusunu aynı bilgi olacak şekilde yükseltiyoruz, lütfen bize biraz zaman verin ~#

Ambalaj listesi:

1 * Kamera (wifi yok )

1 * Şarj kablosu

1 * Kullanım Kılavuzu

5 * Mürekkep Dolum

1 * Kart pimi

Nasıl kullanılır ?A. Şarj Ürün şarj edilebilir bir lityum pil ile donatılmıştır.Lütfen ilk aldığınızda şarj edin

ürün.Lütfen aşağıdaki talimatlara bakın:

1) Şarj etmek için bir bilgisayarın USB portuna veya 5V güç kaynağına bağlayın;

2) Cihaz şarj olurken kırmızı ışık yanar; Pil tamamen şarj olduğunda, kırmızı ve mavi ışıklar her zaman açıktır (tamamen şarj olması yaklaşık 2 saat sürer).

B. Açın

Mavi ışık yanana kadar güç düğmesini 2 saniye basılı tutun, bırakın ve bekleme moduna girin.Bekleme modunda 30 saniye boyunca işlem yapılmazsa, makine otomatik olarak kapanacaktır.Makine TF belleğini algılamadığında

kart, kırmızı ışık 4 kez yavaşça yanıp söner ve mavi ışık 4 kez hızlı bir şekilde yanıp söner ve sonra kapanır

C. 720 P Kayıt

Bekleme modunda, güç düğmesine bir kez basın, mavi ışık 3 kez yanıp söner ve sonra gider out.At bu sefer cihaz 720P video moduna girer ve kayda başlar; Durdurmanız gerekiyorsa, kaydı durdurmak için güç düğmesine 5 saniye basabilirsiniz ve cihaz bekleme durumu (mavi ışık her zaman açıktır)

D. 1080 P Kayıt

Bekleme modunda, güç düğmesini 3 saniye basılı tutun.Kırmızı ve mavi ışıklar 3 kez yanıp söndükten sonra, tüm göstergeler off.At bu sefer cihaz 1080P video moduna girer ve kayda başlar; Durdurmanız gerekiyorsa, kaydı durdurmak için güç düğmesine bir kez basabilirsiniz ve cihaz bekleme moduna dönecektir (mavi ışık her zaman açık)

E. C ard Biçimlendirilmiş

Bekleme durumunda, güç düğmesine sürekli olarak iki kez basın, kırmızı ışık ve mavi ışık dönüşümlü olarak 10 kez yanıp söner ve ardından bekleme durumuna geri döner; Şu anda hafıza kartı biçimlendirildi ve saklanan içerikler silinecek.

F. Kapat

Mavi ışık sönene, bırakana ve makine kapanana kadar güç düğmesini yaklaşık 5 saniye basılı tutun * Sıfırla * Cihazı sıfırlamak için sıfırlama düğmesine basmak için kart pimini kullanın (olası ekipman arızalarını onarabilir).Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen önce mağazamıza mesaj gönderin ^ _ ^

Notlar:

Manuel ölçüm nedeniyle, hafif boyutsal sapmalar olabilir.

Lütfen farklı çekim ışığı, açı ve monitör nedeniyle renk sapmalarına izin verin.

  • Tip: Mini
  • Dahili Bellek Boyutu: Gayr
  • Sensör Teknolojisi: CMOS
  • Sertifika: ce, RoHS
  • Pil Kaynağı: Şarj edilebilir Pil
  • Marka Adı: Eshowee'nin
  • Paket: Evet
  • Hafıza Kartı Tipi: microSD / TF
  • Kaynak: Anakara Çin
  • İşlev: Video ve Ses Kaydı
  • Model Numarası: V8 mini kamera
  • Yüksek Çözünürlüklü Destek: 1080P (Tam HD)

 

    Yorumlar:


  • reviewer-1
    Garyellen - 2022-08-03
      4

    Reklam olarak kalem geldi. Pili çok hızlı şarj eder. Yaklaşık 1 saat 20 dakika sürer. Dış mürekkep çok kırılgan olmasıdır!! Çok kolay çıkar (soyulur). Ama ihtiyaçlarımı karşıla!

  • reviewer-1
    Oleg 017 - 2022-10-08
      3

    Kullanılmış Birinin videodan ayrıldığını gördüm

  • reviewer-1
    Erikazbazan - 2022-08-25
      5

    Memnun!!!

  • reviewer-1
    Romanova Ludka - 2022-07-18
      5

    İyi

  • reviewer-1
    Kriva Kuca - 2022-11-07
      5

    Hızlı teslimat

Teklifinizi Bırakın