4 adet Renkli Pervaneler DJI Tello Drone İçin Bıçak Aksesuarları Renk Kürek

4 adet Renkli Pervaneler DJI Tello Drone İçin Bıçak Aksesuarları Renk Kürek Görüntü  0 4 adet Renkli Pervaneler DJI Tello Drone İçin Bıçak Aksesuarları Renk Kürek Görüntü  1 4 adet Renkli Pervaneler DJI Tello Drone İçin Bıçak Aksesuarları Renk Kürek Görüntü  2 4 adet Renkli Pervaneler DJI Tello Drone İçin Bıçak Aksesuarları Renk Kürek Görüntü  3 4 adet Renkli Pervaneler DJI Tello Drone İçin Bıçak Aksesuarları Renk Kürek Görüntü  4 4 adet Renkli Pervaneler DJI Tello Drone İçin Bıçak Aksesuarları Renk Kürek Görüntü  5

4 adet Renkli Pervaneler DJI Tello Drone İçin Bıçak Aksesuarları Renk Kürek

  • (0 Yorumlar)

₺36.49 ₺26.99

Etiketler: aksesuarlar tello dj1, güçlü gps drone, djı agras drone, drone djı m, aksesuarlar gece djı tello, pervane tello 4 bıçak, led djı tello, drone rizen tello, djı mawic parçaları, kabuk djı tello.

(SKU: w85069)

Açıklama 100 % yepyeni ve yüksek kalite Kompakt boyut ve hafif, taşıması kolay.Kullanımı ve kullanımı kolaydır.Özellikler: Renk: kırmızı, sarı, mavi, siyah, beyaz Malzeme: ABS Uygulanabilir için: Tello Paket şunlardır:

2 çift pervane Not: 1. Işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir. 2. Lütfen ölçüm verileri için hafif sapmaya izin verin ve sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.Sizin için yüksek kaliteli mağaza!

Not:

1.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Stilin resimlerde gösterildiği gibi aynı olduğunu garanti ediyoruz, ancak modeldeki gibi farklı gövdelerde aynı performansı göstermiyoruz.

2.Sizinki ile detay boyutları karşılaştırın, izin lütfen 2-4 cm manuel ölçüm nedeniyle farklılık için giysi, teşekkürler cm tüm ölçüm ve unutmayın 1 cm = 0.39 inç

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

2 Eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

1) DÜNYA ÇAPINDA NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

DHL UPS TNT FEDEX 3-7 gün sürer, EMS 8-12 gün sürer.Sonrası hava posta 2-8 hafta gerekir.Ama hepsi teslim edilen ülkeye bağlı.

2) SERVİS TRANSIT SÜRESİ taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

1) Alıcının erken onay derece ürün aldıktan sonra takdir edilecektir.

2) Görüşleriniz bizim iş geliştirme çok önemli olduğunu, biz içtenlikle memnun iseniz bizim için olumlu geribildirim bizim ürün ve hizmet ile.

3) Herhangi bir olumsuz ya da nötr geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz.Biz herhangi bir sorunları çözmek için sizinle birlikte çalışacaktır.Anlayışınız için teşekkür ederiz!

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: Woopower
  • Sertifika: Hiçbiri
  • Uyumlu Drone Markası: DJI
  • Drones Aksesuar Türü: pervaneli

 

Teklifinizi Bırakın