Dövme Kitap Malzemeleri Kroki Kafatası Renkler Buda Heykeli Pekin Opera Portre Sazan Güzellik Dövme Aksesuarları Vücut Sanatı 110 Sayfa

Dövme Kitap Malzemeleri Kroki Kafatası Renkler Buda Heykeli Pekin Opera Portre Sazan Güzellik Dövme Aksesuarları Vücut Sanatı 110 Sayfa Görüntü  0 Dövme Kitap Malzemeleri Kroki Kafatası Renkler Buda Heykeli Pekin Opera Portre Sazan Güzellik Dövme Aksesuarları Vücut Sanatı 110 Sayfa Görüntü  1 Dövme Kitap Malzemeleri Kroki Kafatası Renkler Buda Heykeli Pekin Opera Portre Sazan Güzellik Dövme Aksesuarları Vücut Sanatı 110 Sayfa Görüntü  2 Dövme Kitap Malzemeleri Kroki Kafatası Renkler Buda Heykeli Pekin Opera Portre Sazan Güzellik Dövme Aksesuarları Vücut Sanatı 110 Sayfa Görüntü  3 Dövme Kitap Malzemeleri Kroki Kafatası Renkler Buda Heykeli Pekin Opera Portre Sazan Güzellik Dövme Aksesuarları Vücut Sanatı 110 Sayfa Görüntü  4 Dövme Kitap Malzemeleri Kroki Kafatası Renkler Buda Heykeli Pekin Opera Portre Sazan Güzellik Dövme Aksesuarları Vücut Sanatı 110 Sayfa Görüntü  5

Dövme Kitap Malzemeleri Kroki Kafatası Renkler Buda Heykeli Pekin Opera Portre Sazan Güzellik Dövme Aksesuarları Vücut Sanatı 110 Sayfa

  • (0 Yorumlar)

₺413.96 ₺289.85

(SKU: w85452)

Özellikler:

Net, net görüntüler

Yüzlerce tasarım fikri

Miktar: 1 adet

Boyut: 11 "x 8"

Sayfa numarası: 110 sayfa

Net ağırlık: 426g

Tanım:

Bu, sanatçılardan gelen bir dövme tasarım referansıdır,

Popüler dövme fotoğrafları kitap flaş kroki dergisi

Dövme işleri için harika referans kitabı yaratıcı tasarım

Fotoğraflar sadece bazı sayfaları gösteriyor, dövmeniz için hala daha havalı bir figür var.

ödeme:

Biz sadece Emanet ödeme ile sağlanan adrese gemi.

Satıcının ödeme talimatları

Lütfen posta kullanımı için gönderim adresinizde bir telefon numarası belirtin, teslimatın sorunsuz olduğundan emin olun, teşekkürler!

iade politikası:

alıcı aldıktan 1.7 gün sonra.

2.7 Gün içinde aldıktan sonra bu öğeden memnun değilseniz, bize geri gönderebilirsiniz.Alıcılar iade etmek için posta ücreti ödemek item.Be öğenin orijinal durumuna sahip olduğundan emin olun.

3.100 ödemeyi iade edeceğiz veya ilgili ürünleri değiştireceğiz.%100 memnuniyetiniz hedefimizdir ve kaliteyi garanti etmek bizim görevimizdir.

4.Alıcı, parseli göndermeden önce iade adresi için bizimle iletişime geçmeli ve alıcı bize nakliye detaylarını ve tahmini varış zamanını bildirmelidir.İade edilen parsel kaybından sorumlu değiliz.

5.Lütfen dikkat: orijinal durum öğeleri hasarla iade edilirse, nasıl olursa olsun, hasara bağlı olarak %10 - %50 amortisman ücretine ihtiyacımız var.

Kullanılmış ürünler için geri ödeme yapılmaz; Öğeyi yalnızca o noktada değiştirebilirsiniz.

Başka sorularınız varsa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, elbette ekibimiz sizin için daha iyi bir iş çıkaracaktır.

Bu sayfayı görüntülemek için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.

geri bildirim:

1.Beş yıldızınızı bizimle paylaşabilirseniz çok memnun oluruz, memnuniyetiniz ve olumlu geri bildirimleriniz bizim için çok önemli olacaktır .

2.Bizim ürün ve hizmet ile herhangi bir sorun alırsanız , lütfen herhangi bir olumsuz geribildirim ayrılmadan önce bize bildirmekten çekinmeyin.Sorunu çözmeye yardımcı olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve sonunda kazan-kazan sonucuna yol açacağız .

  • İçin uygun: Dövme ve vücut sanat
  • Marka Adı: Galaksi Dövmesi
  • Tip: Dövme aksesuarları
  • Özellik: Kafatasının desenleri
  • Malzeme: Dövme kitabı
  • Model Numarası: A4
  • isim: Dövme kitabı
  • Sayfa sayısı: 110 sayfa
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Net ağırlık: 426g

 

Teklifinizi Bırakın