Manyetik Vida Matkap Ucu 1/4 " Hızlı Bırakma Altıgen Döner Bit Tutucu Pivot Tornavida Genişletici Bükülebilir 20° Köşeleri Sıkı Nokta

Manyetik Vida Matkap Ucu 1/4 Manyetik Vida Matkap Ucu 1/4 Manyetik Vida Matkap Ucu 1/4 Manyetik Vida Matkap Ucu 1/4 Manyetik Vida Matkap Ucu 1/4 Manyetik Vida Matkap Ucu 1/4

Manyetik Vida Matkap Ucu 1/4 " Hızlı Bırakma Altıgen Döner Bit Tutucu Pivot Tornavida Genişletici Bükülebilir 20° Köşeleri Sıkı Nokta

  • (0 Yorumlar)

₺225.42 ₺78.88

Etiketler: 35 hex tornavida, matkap ucu adalah, kawai not defteri, tanımsız pantolon, tornavida setleri tornavida, tırnak matkap soya, matkap ucu ht, tırnak matkap machinelot, tasfiye satışı chuck, akrilik dübel jig.

(SKU: w86194)

Açı SINIRLAMASI OLMADAN TAM OLARAK DELİN!

Manyetik Pivot Matkap Ucu Tutucusu , makinenin matkap mandreninin bir matkap ucu olacağı erişilemeyen noktalarda da taşınabilir bir elektrikli matkapla vidaları takmak için döner monteli bir bilyalı kafaya sahiptir. hindrance.It düz veya açılı sürüş için 20 dereceye kadar dönebilir.Dar alanlara ve köşelere sığdırmak için mükemmeldir.

Özellikler:

Döner Matkap Ucu

Düz veya açılı sürüş için 20 dereceye kadar esnemeye izin veren bir kilitleme bileziği ile tasarlanmıştır .Kırılmayı etkili bir şekilde önler.

Daha Fazla Sınırlama Yok

Dar alanlara ve köşelere uyacak şekilde mükemmel şekilde döner .

Manyetik Kilit

Tutturucu tutma için güçlü bir kalıcı neodimyum mıknatıs ile tasarlanmıştır-damlaları en aza indirir ve sallanmayı azaltır !Ucu serbest bırakmak için manşonu öne doğru kaydırın.

Premium Malzeme

Maksimum güç ve esneklik için tasarlanmış çelikten imal edilmiştir.2000 İnç/lbs'ye kadar torka kadar akülü darbeli aletler için uygundur.

Evrensel

Darbeli Sürücülerde ve Anahtarlarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır.Her türlü tornavida, matkap, toplu kafa, tornavida kafası vb.Uzatmak için kullanılır.

özellikler:

Sap Boyutu: 1/4"

Renk: Gümüş / Siyah

PAKET İÇERİĞİ:

1 x Manyetik Pivot Matkap Ucu Tutucu

  • Sertifika: CE
  • Kendin Yap Malzemeleri: Ahşap
  • Marka Adı: isfriday
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tip: diğer

 

Teklifinizi Bırakın