Yastıkları Philips SBC HC8655 Kulaklık Earcushions PU Pedleri Köpük Kulak Pedleri Siyah Rahat

Yastıkları Philips SBC HC8655 Kulaklık Earcushions PU Pedleri Köpük Kulak Pedleri Siyah Rahat Görüntü  0 Yastıkları Philips SBC HC8655 Kulaklık Earcushions PU Pedleri Köpük Kulak Pedleri Siyah Rahat Görüntü  1 Yastıkları Philips SBC HC8655 Kulaklık Earcushions PU Pedleri Köpük Kulak Pedleri Siyah Rahat Görüntü  2 Yastıkları Philips SBC HC8655 Kulaklık Earcushions PU Pedleri Köpük Kulak Pedleri Siyah Rahat Görüntü  3 Yastıkları Philips SBC HC8655 Kulaklık Earcushions PU Pedleri Köpük Kulak Pedleri Siyah Rahat Görüntü  4 Yastıkları Philips SBC HC8655 Kulaklık Earcushions PU Pedleri Köpük Kulak Pedleri Siyah Rahat Görüntü  5

Yastıkları Philips SBC HC8655 Kulaklık Earcushions PU Pedleri Köpük Kulak Pedleri Siyah Rahat

  • (0 Yorumlar)

₺114.99 ₺110.43

Etiketler: Kulak Yastıkları, beyerdinamik, leahter yedek parçaları, kulaklık kulak coshin philips 40mm, woox philips, philips kulaklıklar.

(SKU: w87781)

Açıklama: 1 Malzeme: PU(Deri) 2 Dolgu: Sünger köpük 3 Renk: Siyah 4 Philips SBC HC8655 ile uyumlu 5 Orijinal değil, kaliteli

6 Not: siparişinize göre gönderiyoruz, ihtiyacınız olan malzemeyi seçin.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin.

Kulak pedlerinin değiştirilmesi ne kadar gereklidir? 1. Eski kulak pedlerinin yaşlanması sorunu.müzik keyfi sağlamak için kulak pedlerini düzenli olarak değiştirmeliyiz. 2. Konfor seviyesi: yeni kulak pedleri zevk için iyi bir duygu verecektir music.do daha önce uzun süre giydiğinizde kulak kalbiniz var mı? 3. Gürültü önleme seviyesi.yeni kulak pedleri size yeni bir deneyim verecektir.

SSS

S1: Fiyata ne dahildir?A1: Sadece ürün fiyatı ve ekspres ücretin bir kısmı.

S2: Sipariş verildikten sonra mallar ne zaman gönderilecektir?A2: Normalde 2-5 iş günü.

S3: Damla nakliye modelini kabul ediyor musunuz?A3: Evet.Bir sipariş verdiğinizde, lütfen dropshipper olduğunuzu bize bildirmek için bir mesaj bırakın ve "YHcouldin" markamızı kaldıracağız.

  • Öğe Türü: Kulak Pedleri
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: Kulak Kapakları
  • Model Numarası: Kulak Yastıkları
  • Paket: Evet
  • Malzeme: diğer

 

Teklifinizi Bırakın