Evrensel 1 Çift PUBGs joystick denetleyicisi Tetikleyicileri Gamepad FPS Oyunu Joypad Gamepad Yangın Amaç Cep Telefonu Tetik Aksesuarları

Evrensel 1 Çift PUBGs joystick denetleyicisi Tetikleyicileri Gamepad FPS Oyunu Joypad Gamepad Yangın Amaç Cep Telefonu Tetik Aksesuarları Görüntü  0 Evrensel 1 Çift PUBGs joystick denetleyicisi Tetikleyicileri Gamepad FPS Oyunu Joypad Gamepad Yangın Amaç Cep Telefonu Tetik Aksesuarları Görüntü  1 Evrensel 1 Çift PUBGs joystick denetleyicisi Tetikleyicileri Gamepad FPS Oyunu Joypad Gamepad Yangın Amaç Cep Telefonu Tetik Aksesuarları Görüntü  2 Evrensel 1 Çift PUBGs joystick denetleyicisi Tetikleyicileri Gamepad FPS Oyunu Joypad Gamepad Yangın Amaç Cep Telefonu Tetik Aksesuarları Görüntü  3 Evrensel 1 Çift PUBGs joystick denetleyicisi Tetikleyicileri Gamepad FPS Oyunu Joypad Gamepad Yangın Amaç Cep Telefonu Tetik Aksesuarları Görüntü  4 Evrensel 1 Çift PUBGs joystick denetleyicisi Tetikleyicileri Gamepad FPS Oyunu Joypad Gamepad Yangın Amaç Cep Telefonu Tetik Aksesuarları Görüntü  5

Evrensel 1 Çift PUBGs joystick denetleyicisi Tetikleyicileri Gamepad FPS Oyunu Joypad Gamepad Yangın Amaç Cep Telefonu Tetik Aksesuarları

  • (2 Yorumlar)

₺18.82 ₺13.11

Etiketler: parmak tetiği, gamepad pubg güç, arborea kenar 10 zil, kulaklık pubg oyunu, fps kablosu, kılıf asus pubg, akıllı saat xuı, tetikçi tetiği, şekil dünya triger, amiga oyun kolu.

(SKU: w88877)

Tanım:

1. Birden Fazla oyunla uyumlu: İOS ve Android'deki oyunlar için, pubg'ler için oyunlar, bıçaklar için, hayatta kalma kuralları için, Royale için, Kritik Operasyonlar için, etc.As oyun, tuşların özelleştirilmesine ve sürüklenmesine izin verdiği sürece, bu mobil oyun denetleyicisini oynayabilirsiniz.

2. Düşük Ekran Doluluğu: Benzer ürünlerle karşılaştırıldığında, mobil oyun denetleyicimiz cep telefonu ekranının kullanımını azaltır, oyunda cep telefonu kamerasının ve haritasının tıkanmasını önler ve oyun işleminin düzgünlüğünü etkilemez.

3. Tasarım Anlayışı: Oyun denetleyicisi yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır.Düğme, servis ömrünü uzatabilen ve tepki hızını hızlandırabilen metalden yapılmıştır.Elektrostatik indüksiyon ile tetik düğmesine dokunduğunuzda hemen tepki verecektir.

4. Basit Kullanım: PUBGs mobil denetleyicisini kullanarak, aynı anda hareket etmek, döndürmek, nişan almak ve ateş etmek için düğmeye basmak için parmağınızı kullanabilirsiniz.Düğmeyi yalnızca beceri düğmesinin hemen üzerine yerleştirmeniz ve ardından beceriyi tetiklemek için metal veya silikon parçaya dokunmanız yeterlidir.

5. Küçük ve Taşınabilir: Oyun denetleyicisi hafiftir ve taşınabilir.Bununla beraber, her zaman her yerde oyunun tadını çıkarabilirsiniz.

Özellikler:

Malzeme: bakır ve silikon

Uygulanabilir model: cep telefonları ve tabletler

Renk: altın ve gümüş

Ambalaj Listesi:

Oyun Denetleyicisi*2

  • USB ile : no
  • destek: Dropship / Toptan / Epacket
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Aksesuar Türü: anten
  • Arayüz Tipi: USB
  • Model Numarası: Yeni PUBG Mobile Kontrolü
  • Uyumlu Marka / Model: Hiçbiri
  • Marka Adı: Rondaful'un

 

    Yorumlar:


  • reviewer-1
    Shit Makieyyy - 2022-09-20
      5

    Mükemmel kalitede tetikleyiciler! Ayrıntılı video incelemelerine YouTube kanalı tronatella'dan bakabilirsiniz

  • reviewer-1
    Janpomiec - 2022-11-11
      5

    Mükemmel tutma ve rahatça basma

Teklifinizi Bırakın