5 Dize Bas Gitar için 5 Çelik Tel Seti Büyük Yedek Dayanıklı

5 Dize Bas Gitar için 5 Çelik Tel Seti Büyük Yedek Dayanıklı Görüntü  0 5 Dize Bas Gitar için 5 Çelik Tel Seti Büyük Yedek Dayanıklı Görüntü  1 5 Dize Bas Gitar için 5 Çelik Tel Seti Büyük Yedek Dayanıklı Görüntü  2 5 Dize Bas Gitar için 5 Çelik Tel Seti Büyük Yedek Dayanıklı Görüntü  3 5 Dize Bas Gitar için 5 Çelik Tel Seti Büyük Yedek Dayanıklı Görüntü  4 5 Dize Bas Gitar için 5 Çelik Tel Seti Büyük Yedek Dayanıklı Görüntü  5

5 Dize Bas Gitar için 5 Çelik Tel Seti Büyük Yedek Dayanıklı

  • (1 Yorumlar)

₺136.66 ₺65.57

Etiketler: tooyful 6 adet eyer, elektro gitar teli viko, pasif bas gitar 5 dizeleri, bas gitar teli düz, bas gitar 15 dizeleri, trompet tooyful 3, ahşap bas dizeleri, bas gitar 5 dizeleri ayarlamak, gitar 24 dize, siyah bas gitar 5 dizeleri.

(SKU: w89816)

Tanım:

-1 takım 5 adet çelik dizeleri

-5 dize bas gitar ile uyumlu

- Dize çapı: Yaklaşık.1.1 mm, 1.65 mm, 2.2 mm, 2.54 mm, 3.05 mm.

- Gitar telinizi değiştirmek için iyi araçlar, yeni başlayanlar için iyi bir hediye

- Her dize ayrı ayrı kendi çantasında paketlenmiştir

- Malzeme: Çelik

- Renk: Gümüş

Paket içeriği:

1 x 5 bas dizeleri seti

  • Marka Adı: Tooyful
  • Kaynak: Anakara Çin

 

    Yorumlar:


  • reviewer-1
    Io49kyzdrr - 2022-12-19
      2

    İpler oldukça uzun. Sarılı kuyruk vb.Olmadan temiz ip uzunluğunun 39” unu ölçtüm. Şimdi yeni dizeleri koyduğumda ve onları perdelemeye çalıştığımda, A dizesi bir tuner direğinin üzerinden kırıldı. Bu beklenmedikti, bu yüzden kırık ipi kontrol ettim ve birkaç çok etkileyici ayrıntı öğrendim. İlk olarak, çekirdek tel dış sargı kadar incedir, bu da onu çok kırılabilir kılar. İkincisi, dış telin altında bir bakır kaplama tabakası var. Evet, manyetik olmayan ince bakır tel. Transformatörlerde kullanılan malzemeler. Bulabildikleri en ucuz kabloyu makineye attılar ve ipler yaptılar. Bingo! Dış kaplama çok kırılgandır, kolayca kırılır. Tüm dize kırılır ve katmanlar minimum kırılma açısı altında kolayca bölünür. Perdeye herhangi bir ip alamadım ama yine de kulağa nasıl geldiğini duymak istedim. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde bu noktada kulağa kötü geliyordu - çok sessiz ve boğuk. Kısacası, bundan kaçının.

Teklifinizi Bırakın