KAOBUY 10 Paket 45mm Döner Kesici Bıçakları İçerir Plastik Bıçak saklama kutusu, döner Kesici Kumaş Kesme İçin Yedek

KAOBUY 10 Paket 45mm Döner Kesici Bıçakları İçerir Plastik Bıçak saklama kutusu, döner Kesici Kumaş Kesme İçin Yedek Görüntü  0 KAOBUY 10 Paket 45mm Döner Kesici Bıçakları İçerir Plastik Bıçak saklama kutusu, döner Kesici Kumaş Kesme İçin Yedek Görüntü  1 KAOBUY 10 Paket 45mm Döner Kesici Bıçakları İçerir Plastik Bıçak saklama kutusu, döner Kesici Kumaş Kesme İçin Yedek Görüntü  2 KAOBUY 10 Paket 45mm Döner Kesici Bıçakları İçerir Plastik Bıçak saklama kutusu, döner Kesici Kumaş Kesme İçin Yedek Görüntü  3 KAOBUY 10 Paket 45mm Döner Kesici Bıçakları İçerir Plastik Bıçak saklama kutusu, döner Kesici Kumaş Kesme İçin Yedek Görüntü  4 KAOBUY 10 Paket 45mm Döner Kesici Bıçakları İçerir Plastik Bıçak saklama kutusu, döner Kesici Kumaş Kesme İçin Yedek Görüntü  5

KAOBUY 10 Paket 45mm Döner Kesici Bıçakları İçerir Plastik Bıçak saklama kutusu, döner Kesici Kumaş Kesme İçin Yedek

  • (0 Yorumlar)

₺229.79 ₺160.80

Etiketler: döner dairesel kesici, yeşil döner kesici, uzun döner kesici, te blade l8 kılıf, bıçak s7 kılıf, kai döner kesici, dafa döner kesici, dolgu depolama, zre blade a330 kılıf, elektrikli döner kesici.

(SKU: w91664)

Özellikler:

45mm döner kesici için uygun: 45mm döner kesici için uygun bıçak yedek bıçak olarak kullanılabilir.

Yüksek kalite: Yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış, mukavemeti ve aşınma direncini arttırır.Paslanması kolay, güçlü ve dayanıklı değildir.

Keskin bıçak: Bıçak, kumaşlar, kağıtlar, halılar, deri ve diğer çok katmanlı malzemeler üzerinde hassas kesimler yapmanıza yardımcı olacak kadar keskindir.

Plastik bıçak saklama kutusu: Bir saklama kutusu ile donatılmış kutu, bıçak kullanılmadığında bıçağı saklamak için kullanılabilir ve kaybetmesi kolay değildir.

Notlar

1.Bazı parçalar o kadar keskin ki bebek ve çocuklar için oyuncak olarak kullanılamaz.Bu nedenle, çocukların erişemeyeceği bir yere yerleştirilmelidirler.

2.Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

3.Manuel ölçüm nedeniyle 1-3mm ölçüm sapmasına izin verin.

  • Malzeme: Paslanmaz Çelik
  • numara: K0233@B
  • Kullanım: Kumaş Kesme
  • Zindelik: Döner Kesici Değişimi
  • isim: Dikiş Aracı
  • Kullanmak: Elmas Boyama Çapraz Dikiş
  • Tip: Takım setleri, Döner Kesici Bıçaklar
  • Kaynak: Anakara Çin

 

Teklifinizi Bırakın