AUTOOL SDT202 Evrensel Araba Kaçak Testi Kaçak Bulucu Dedektörü Evap Vakum Duman Teşhis Test Cihazı Gaz Analizörleri Otomotiv

AUTOOL SDT202 Evrensel Araba Kaçak Testi Kaçak Bulucu Dedektörü Evap Vakum Duman Teşhis Test Cihazı Gaz Analizörleri Otomotiv Görüntü  0 AUTOOL SDT202 Evrensel Araba Kaçak Testi Kaçak Bulucu Dedektörü Evap Vakum Duman Teşhis Test Cihazı Gaz Analizörleri Otomotiv Görüntü  1 AUTOOL SDT202 Evrensel Araba Kaçak Testi Kaçak Bulucu Dedektörü Evap Vakum Duman Teşhis Test Cihazı Gaz Analizörleri Otomotiv Görüntü  2 AUTOOL SDT202 Evrensel Araba Kaçak Testi Kaçak Bulucu Dedektörü Evap Vakum Duman Teşhis Test Cihazı Gaz Analizörleri Otomotiv Görüntü  3 AUTOOL SDT202 Evrensel Araba Kaçak Testi Kaçak Bulucu Dedektörü Evap Vakum Duman Teşhis Test Cihazı Gaz Analizörleri Otomotiv Görüntü  4 AUTOOL SDT202 Evrensel Araba Kaçak Testi Kaçak Bulucu Dedektörü Evap Vakum Duman Teşhis Test Cihazı Gaz Analizörleri Otomotiv Görüntü  5

AUTOOL SDT202 Evrensel Araba Kaçak Testi Kaçak Bulucu Dedektörü Evap Vakum Duman Teşhis Test Cihazı Gaz Analizörleri Otomotiv

  • (0 Yorumlar)

₺6 191.75 ₺4 024.63

(SKU: w92351)

Tanım:

AUTOOL SDT 202 Araba Duman Kaçak Dedektörü-olağanüstü profesyonel bir otomatik boru kaçak Dumanı Tester.It emme Sistemi Testi, Egzoz Sistemleri Testi, Soğutma Sistemi Testi, Araba Sızdırmazlık Testi, Yakıt Deposu Sistemi Testi gibi otomobil motosiklet sızıntılarını boru sistemlerine dakikalar içinde hızlı ve tam olarak yerleştirmemize yardımcı olacaktır., Çeşitli Boru Bağlantı Parçaları Testi.

Sızıntı testi nasıl yapılır ?

1. Dedektöre ilk kez 20 ml bebek yağı doldurun.Motor kapağını açın ve dedektörü kapağa asın.

2. Dedektör ile bağlanması gereken boruyu ayırın.

3. Dedektörü DC12V pil ile bağlayın, güç anahtarını açın ve dedektör çalışmaya başlar

4. Yaklaşık 30 saniye içinde boru dumanla doldurulacaktır.Sızıntı noktalarını kontrol edin.Lütfen gerekirse kafa lambası kullanın.

AUTOOL SDT 202 Araba Duman Kaçak Dedektörü Özellikleri:

1.[NEDEN GEREKLİ]: Teknisyenler için olmazsa olmaz bir araç .AUTOOL SDT 202, diğer makinelere güvenmeden kendi Hava Pompasına ve hassas basınç Göstergesine sahiptir scales.By basınç göstergesini gözlemleyerek, sızıntı durumu bir bakışta açıktır.

2.[Nasıl çalışır]: Önce 20 ml test yağını doldurun, ardından DC12V pili bağlayın, çalışmaya başlar.Yakında kalın duman sızdırmaz boru sistemine girer.Sızıntı noktasını kolayca bulabilirsiniz.

3.[GÖZE çarpan NEDİR]: SDT202 duman test cihazı çıkarılabilir, kompakt ve saklanması kolaydır, zaman verimli ve emek gerektirmez ve çeşitli oto tamir atölyelerinde yaygın olarak kullanılır.EVAP adaptörleri ile birlikte gelir, sızıntı parçalarını hızlı bir şekilde bulmak için tüm araçların EVAP Sistemi ile uygulamanıza yardımcı olabilir.

4.[NEREDE kullanılır]: EVAP sistemleri, Turbo sızıntıları, Emme Sistemi, Egzoz Sistemleri, Soğutma Sistemi, Araba Sızdırmazlığı, Yakıt Deposu Sistemi, Çeşitli Boru Bağlantı Parçaları ve daha fazlası için hızlı duman testi.Tüm araba modelleri için uygundur, örn.motosikletler, kar motosikletleri, arazi araçları, ATV'ler, hafif kamyonlar ve sürat tekneleri.

5.[3 yıl GARANTİ]: İnsan dışı faktörlerin neden olduğu hasarlar için, parçaları 3 yıl içinde ücretsiz olarak yeniden göndereceğimize söz veriyoruz.Herhangi bir ihtiyaç için, bizimle iletişime geçmekten memnuniyet duyarız ve 24 saat içinde en kısa sürede size geri döneceğiz.

Ana Ünite Yapısı :

Kanca: Tespit ederken dedektörü asmak için.

Çalışma Göstergesi: Dedektör çalışırken yanar.

Güç Anahtarı: Açın ve dedektör çalışır.

Duman Çıkış Borusu: Algılama portuna bağlanan duman çıkışı.

Güç Kodu Kelepçesi: Araç aküsüne bağlanmak için.Voltaj dc12v'dir.

Dikkat:

1.Bu AUTOOL SDT 202 Araba Duman Kaçak Dedektörünü ilk kez kullandığınızda, 10-20 ml yağ ile doldurun.Lütfen bu aralığın ötesine geçmemeye dikkat edin.

2.Test sıvısı: hem sıvı parafin hem de bebek yağı iyidir.

3.Taze yağ ancak duman inceldiğinde doldurulabilir ve her seferinde 20 ml'nin üzerine doldurulamaz.

4.Taze yağı doldurmadan önce, lütfen dedektördeki sol yağı dökün ve dedektör yağını düzenli olarak değiştirin.

5. Sızıntı tespiti sürecinde lütfen dumana duyarlı parçalardan uzak tutun.

6. Dedektörü 8 dakikadan fazla çalıştırmayın continuously.It aralıklı dinlenmeye ihtiyacı var.

7. Dedektörün akıllı bir koruyucusu vardır, 75 ℃ gibi çalışma sınırını aşarsa, otomatik olarak kapanır. power.In bu durumda, lütfen daha sonra çalıştırın.

8.Bu dedektörün yuvarlak kısmı sıcaklığa sahiptir, lütfen yanıkları önlemek için dikkatli olun.

9. Test borusunun ortada kesilmesi gerekiyorsa, lütfen diğer tarafı lastik bir tıpa ile sabitleyin.

Paket Listesi:

1 adet * AUTOOL SDT 202 Araba Duman Kaçak Dedektörü Ana Ünite

1 adet * Kanca (elle sıkılan somunlarla)

1 adet * Kauçuk Bağlantı Parçaları

1 takım * Sert Kauçuk Hortum Fişi (seri spesifikasyonlu)

1 adet * Standart Koni Adaptörü

1 adet * Evrensel Hava Yastığı Adaptörü

1 adet * Güç Kablosu Kelepçesi

1 adet * Vana Çekirdek Anahtarı

1 adet * Test Yağı yeniden doldurulabilir şişe(yağ dahil değildir)

1 adet * EVAP Özel Konektör

1 adet * Duman Hortumu

1 adet * Kullanım Kılavuzu

  • Marka Adı: AUTOOL
  • Kullanım: Araç Boru Sistemi Kaçak Dedektörü
  • Kaynak: Anakara Çin
  • İşlev: Hava Giriş Sistemi, soğutma tankı, EVAP
  • Öğe Türü: Araba Duman Makineleri
  • İçin tasarlandı: Motosiklet Araba SUV Kamyon

 

Teklifinizi Bırakın