Evrensel WiFi Kablosuz Kamyon Otobüs Araba Dikiz Kamera 12 V-24 V Otomobil LED Ters HD Gece Görüş Su Geçirmez geri görüş kamerası

Evrensel WiFi Kablosuz Kamyon Otobüs Araba Dikiz Kamera 12 V-24 V Otomobil LED Ters HD Gece Görüş Su Geçirmez geri görüş kamerası Görüntü  0 Evrensel WiFi Kablosuz Kamyon Otobüs Araba Dikiz Kamera 12 V-24 V Otomobil LED Ters HD Gece Görüş Su Geçirmez geri görüş kamerası Görüntü  1 Evrensel WiFi Kablosuz Kamyon Otobüs Araba Dikiz Kamera 12 V-24 V Otomobil LED Ters HD Gece Görüş Su Geçirmez geri görüş kamerası Görüntü  2 Evrensel WiFi Kablosuz Kamyon Otobüs Araba Dikiz Kamera 12 V-24 V Otomobil LED Ters HD Gece Görüş Su Geçirmez geri görüş kamerası Görüntü  3 Evrensel WiFi Kablosuz Kamyon Otobüs Araba Dikiz Kamera 12 V-24 V Otomobil LED Ters HD Gece Görüş Su Geçirmez geri görüş kamerası Görüntü  4 Evrensel WiFi Kablosuz Kamyon Otobüs Araba Dikiz Kamera 12 V-24 V Otomobil LED Ters HD Gece Görüş Su Geçirmez geri görüş kamerası Görüntü  5

Evrensel WiFi Kablosuz Kamyon Otobüs Araba Dikiz Kamera 12 V-24 V Otomobil LED Ters HD Gece Görüş Su Geçirmez geri görüş kamerası

  • (0 Yorumlar)

₺919.54 ₺468.89

Etiketler: araba geri kamera, wifi araba kamera, kablosuz yedekleme kamera, Araç Yedekleme Kamera.

(SKU: w95589)

Evrensel WiFi Kablosuz HD Gece Görüş Otomatik Park Ters Yedekleme Monitör Su Geçirmez Geniş Açı Araba Dikiz Kamera Kiti Kamyon Otobüs için Otomatik Siyah

Özellik:

1. Yüksek performanslı çip: Yüksek performanslı görüntü işleme çipi, yüksek kare hızı sağlarken, gerçekten yüksek çözünürlük ve pürüzsüzlük elde ederken yüksek kaliteli görüntüler sağlamak için kullanılır.

2. Elektronik dikiz aynası: Sürüş sırasında, dikiz video arayüzüne girmek için cep telefonu uygulamasına tıklayın ve dikiz videosunu gerçek zamanlı olarak izleyebilirsiniz.

3. Önden görünüm ve yandan görünüm: Araç geri görüş kamerası, bu kör noktaları gerçek zamanlı olarak izlemek için aracın ön, arka, sol ve sağ görsel kör noktalarına monte edilebilir.

4. İletim yöntemi: Akıllı cihaz ve kamera, gövdenin hantal kablolamasını ortadan kaldırarak gerçek yüksek çözünürlüklü ters görüntü ekranını gerçekleştirmek için wifi üzerinden bağlanır.Otomobillerde, binek otomobillerde, ticari araçlarda, kamyonlarda, mühendislik araçlarında ve diğer nakliye ekipmanlarında yaygın olarak kullanılır.

5. Ücretsiz trafik: Kamera açıldıktan sonra, bir wifi hotspot otomatik olarak kurulacak ve cep telefonu internet erişimi olmadan yüksek çözünürlüklü video iletimi gerçekleştirebilir.Yeniden başlattıktan sonra, kullanımı uygun olan cep telefonuna otomatik olarak bağlanacaktır.

6. Fotoğraf çekin: Uygulama akıllı cihazlarda fotoğraf çekebilir, kaydedebilir ve oynatabilir.

7. Sürüş videosu: Akıllı cihazdaki uygulama görüntüleri kaydedebilir ve kaydedebilir, video kaydı ve video paylaşımını gerçekleştirebilir ve yedekleme için önemli video verilerini kaydedebilir.

8. Video oynatma: Akıllı cihaz tarafında, uygulama çekim sahnesini oynatmak için akıllı cihaz belleğindeki video dosyalarını oynatabilir.

9. Işıksız gece görüşü: Karanlık ortamda aracın arka görünümünü net bir şekilde görebilirsiniz ve geceleri sürmek ve tersine çevirmek daha güvenlidir.

10. Geniş geniş açılı lens: Geniş geniş açılı lens, aracın arka panoramasını geniş bir açıyla kaplamak için kullanılır.

11. Uzun gövde tiplerine sahip kamyonlar, kamyonlar, römorklar ve karavanlar gibi, tüm aracı sıradan kameralarla kablolamanın sıkıcı sürecinden kaçınır ve sadelik, rahatlık, pratiklik ve güvenliğin etkisini gerçekten sağlar.

Belirleme:

Ürün adı: WİFİ HD dikiz kamera

Ürün rengi: siyah

Kabuk malzeme: ABS + demir

Lens malzemesi: metal dört cam 850 kızılötesi lens

Objektif açısı: yatay 120°, dikey 90°, diyagonal 170°

Çözünürlük: 1024 (H) * 600 (H)

Çalışma gerilimi: 12 V-24 V

İletim yöntemi: dijital kablosuz sinyal

Video Sıkıştırma: H. 264 Yüksek Profil

Video formatı: varsayılan P sistemi

Anten Özellikleri: Iraksak

Çalışma sıcaklığı: (-30°C-70°C)

Depolama sıcaklığı: (-40°C-70°C)

Çalışma nem: 80 % RH

Minimum aydınlatma: 0.1 Lu / F 2.0

Sinyal formatı: AHD

Gece görüş kayıt mesafesi: 5-10 M

Su geçirmez sınıf: IP67 / 68

WİFİ mesafesi: yaklaşık 50 metre (açık)

Ayna / Dik: Ayna

Video arayüzü: yok (WİFİ sinyal kablosuz iletim)

Uyumlu mobil işletim sistemleri: iOS / Android için

Geri referans hattı: cetvel ayarlanabilir

Ürün boyutu: 88 * 50 * 43mm

Brüt ağırlık: 285g

Uygulanabilir: kamyonlar, kamyonetler, binek otomobiller, inşaat makineleri araçları, büyük tarım araçları vb.

Not:

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

1 * wifi kamera

1 * Anten

1 * Güç kablosu

1 * Talimat

1. Dünya çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.

5. SERVİS TRANSIT SÜRESİ taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süresi, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

6. Eğer ödeme 30 gün sonra sipariş almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Siparişinizi takip edeceğiz ve en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

7. Teslim Süresi:

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilecek ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!

Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı.

  • Kılavuz Hattı: NO
  • Alarm Tipi: arka taraf
  • Marka Adı: VODOOL
  • Lens Malzemesi: bardak
  • Kabuk Malzemesi: Plastik
  • Malzeme Türü: abs
  • Kablolu veya Kablosuz: Kablosuz
  • Sertifika: Hiçbiri
  • Kaynak: Anakara Çin

 

Teklifinizi Bırakın