Yaz Vücut soğutma yeleği 12/24 adet Set Buz Paketleri Açık Balıkçılık Bisiklet Koşu Pişirme Sürme anti-yüksek Sıcaklık

Yaz Vücut soğutma yeleği 12/24 adet Set Buz Paketleri Açık Balıkçılık Bisiklet Koşu Pişirme Sürme anti-yüksek Sıcaklık Görüntü  0 Yaz Vücut soğutma yeleği 12/24 adet Set Buz Paketleri Açık Balıkçılık Bisiklet Koşu Pişirme Sürme anti-yüksek Sıcaklık Görüntü  1 Yaz Vücut soğutma yeleği 12/24 adet Set Buz Paketleri Açık Balıkçılık Bisiklet Koşu Pişirme Sürme anti-yüksek Sıcaklık Görüntü  2 Yaz Vücut soğutma yeleği 12/24 adet Set Buz Paketleri Açık Balıkçılık Bisiklet Koşu Pişirme Sürme anti-yüksek Sıcaklık Görüntü  3 Yaz Vücut soğutma yeleği 12/24 adet Set Buz Paketleri Açık Balıkçılık Bisiklet Koşu Pişirme Sürme anti-yüksek Sıcaklık Görüntü  4

Yaz Vücut soğutma yeleği 12/24 adet Set Buz Paketleri Açık Balıkçılık Bisiklet Koşu Pişirme Sürme anti-yüksek Sıcaklık

  • (0 Yorumlar)

₺394.39 ₺276.16

Etiketler: buz yeleği, buz soğutma yeleği, ısıtmalı yelek erkekler, Yelekler, soğutma yeleği.

(SKU: w98296)

Mermi Noktaları:

1、Çok Yönlü Soğutma: Bir soğutma yeleği, birden fazla açıdan ve her yönden soğuyabilen 12 buz paketini tutabilir.Buz paketlerini gerektiği gibi uygun alanlara yerleştirebilirsiniz.

2、Çeşitli Vücut Tiplerine Uyar: Soğutma buz torbası yeleğinin yan tarafındaki kayışlar ayarlanabilir ve boyut, çeşitli vücut tiplerine uyum sağlamak için keyfi olarak ayarlanabilir.

3、Yansıtıcı Şerit Tasarımı: Omuz yansıtıcı şerit tasarımı şık ve dikkat çekicidir, çalışırken, yürürken ve açık havada egzersiz yaparken geceleri sizi güvende tutar.

4、Rahat ve Dayanıklı: Kumaş, cilt dostu, yumuşak ve aşınmaya dayanıklı yüksek kaliteli polyester elyaftan yapılmıştır.Bu soğutma yeleği, sıcak havalarda rahatça geçmenizi sağlar.

5、Uygulanabilir sahneler: Yaz açık hava eğlence, spor veya iş, yüksek sıcaklık, mutfak, kamp, balıkçılık, egzersiz ve diğer aktiviteler, çok etkili soğutma ekipmanları için mükemmeldir.

Tanım:

Yaz açık hava eğlence, spor veya iş, çok etkili soğutma ekipmanları.Ayarlanabilir bel, çoğu kullanıcıya, erkeğe, kadına ve gence uymasını sağlar.

Belirleme:

Adı: soğutma yeleği

renk: mavi

Boyutu: yaklaşık 53 * 46 CM/20.87 * 18.11 in (fayans)

Fonksiyon: yaz sıcak çarpması önleme ve soğutma

Malzeme: polyester elyaf

Soğutma yeleği üretim süreci:

1. Buz torbası uygun miktarda suya döküldükten sonra (siyah çizgiyi geçmeyecek şekilde), buz torbasındaki sıvı katılaşana kadar 6-8 kez çalkalayın (su bir kez enjekte edilebilir ve tekrar tekrar kullanılabilir. donma için),

2. Buz paketini buzdolabının dondurucusuna 5-6 saat koyun ve ardından çıkarın (daha iyi bir etki gerekiyorsa donma süresi uzatılabilir),

3. Buz paketini sırayla soğutma takımının iç tarafındaki torbaya koyun,

4. Yeleğin boyutunu soğumaya ayarlayın.

Paket Listesi:

Soğutma yeleği * 1 + Buz Paketi*12

Veya

Soğutma yeleği*1 + Buz Paketi * 24 + Buz Torbası*1

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, öğenin rengi ve resimde gösterilenin bir nüansı olabilir.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans olabilir.

  • Malzeme: Pamuk
  • Cinsiyet: ADAMLAR
  • Kaynak: Anakara Çin

 

Teklifinizi Bırakın