Yaşlı / Kalıntı Nitro Kaplama Elektro Gitar, Altın Üst Tek Parça Gövde ve Boyun, Frets Bağlama

Yaşlı / Kalıntı Nitro Kaplama Elektro Gitar, Altın Üst Tek Parça Gövde ve Boyun, Frets Bağlama Görüntü  0 Yaşlı / Kalıntı Nitro Kaplama Elektro Gitar, Altın Üst Tek Parça Gövde ve Boyun, Frets Bağlama Görüntü  1 Yaşlı / Kalıntı Nitro Kaplama Elektro Gitar, Altın Üst Tek Parça Gövde ve Boyun, Frets Bağlama Görüntü  2 Yaşlı / Kalıntı Nitro Kaplama Elektro Gitar, Altın Üst Tek Parça Gövde ve Boyun, Frets Bağlama Görüntü  3 Yaşlı / Kalıntı Nitro Kaplama Elektro Gitar, Altın Üst Tek Parça Gövde ve Boyun, Frets Bağlama Görüntü  4 Yaşlı / Kalıntı Nitro Kaplama Elektro Gitar, Altın Üst Tek Parça Gövde ve Boyun, Frets Bağlama Görüntü  5

Yaşlı / Kalıntı Nitro Kaplama Elektro Gitar, Altın Üst Tek Parça Gövde ve Boyun, Frets Bağlama

  • (2 Yorumlar)

₺7 244.33

Etiketler: elektro gitar altın top, kalıntı gitar, elektrogitar, perde bağlama, gitar, çift boyunlu gitar.

(SKU: w99358)

Yaşlı / Kalıntı Nitro Kaplama Elektro Gitar, Altın Üst Tek Parça Gövde ve Boyun, Frets Bağlama

ürün açıklaması

Bitiş: Yaşlı / Kalıntı Bitirmek

Ölçek Uzunluğu: 24.75'

Vücut: 1 ADET Maun

Boyun: 1 ADET Maun

Klavye: Gülağacı

Manyetikler:Humbucker * 2

Köprü: Tune-O-Mattic

Makine Kafası: Lale

Elektronik: 2 T 2 V 3Way Geçiş Anahtarı

Bağlama: Tek Katlı Vintage Beyaz

Diğerleri: Perdeler Üzerinde Bağlama

not:

Satın almadan önce veya sonra herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Biz %100 % memnuniyet kararlıyız.

Görüşleriniz işimizin gelişimi için çok önemli olduğundan, ürünümüzden memnunsanız sizi olumlu geribildirim için içtenlikle davet ediyoruz ve service.It sadece 1 dakikanı alır.Teşekkür ederim.

Alınan öğeleri değiştirmek istiyorsanız, siparişinizin alınmasından itibaren 3 gün içinde bizimle iletişime geçmelisiniz.Ve katlanılan ek nakliye ücretlerini ödemelisiniz ve iade edilen ürünler orijinal hallerinde tutulmalıdır.

  • Klavye Malzemesi: Gül ağacı
  • Kaynak: Anakara Çin
  • İçin uygun: Profesyonel Performans, Üniseks
  • Gövde Malzemesi: Maun
  • Arka / Yan Malzeme: Maun
  • Ton Konumu: 22
  • Dize Sarıcı: Kapalı Düğme
  • Al: Pasif Kapalı Tip

 

    Yorumlar:


  • reviewer-1
    Mikecleave - 2022-12-19
      5

    güzel enstrüman, toplam tavsiye, tekrar satın alacağım...teşekkür ederim

  • reviewer-1
    Svetka Spb - 2022-10-20
      5

    Hızlı gemi! Ali express'i denemek için üç satıcıdan gitar aldım ve bu satıcı açık ara en hızlısıydı. Gümrükten geçmek için Gibson logosunun üzerinde soyulması kolay bir çıkartma vardı, bu yüzden sorun değildi. Kalıntı güzeldir. Daha çok mobilya kalıntısına benziyor. Bitiş her yerde mattır. Kutunun dışında harika oynuyor. Düğmeler ve plastik daha otantik görünebilir. Köprü, üstte tune o matic'e dönüşen büyük saplamalara sahiptir. Ne olduğu için genel olarak büyük değer. Eşyalarını bilen birini kandırmayacak, ancak bir çırpıcı/mod projesi olarak veya deney için eğlenceli olacak. Akustik ses tamamen iyi. İyi sürdürmek ve Gibson ölçeği melodisi gibi geliyor o matic köprüsü tek kesim. Pikaplar tamam stok, ancak birçoğunun pikapları özelleştirmek için bunu alacağını varsayıyorum.

Teklifinizi Bırakın