GameSir T4 Mini Kablosuz Gamepad Nintendo Anahtarı / Anahtarı Lite Apple Arcade ve MFi Oyunları bluetooth denetleyicisi

GameSir T4 Mini Kablosuz Gamepad Nintendo Anahtarı / Anahtarı Lite Apple Arcade ve MFi Oyunları bluetooth denetleyicisi Görüntü  0 GameSir T4 Mini Kablosuz Gamepad Nintendo Anahtarı / Anahtarı Lite Apple Arcade ve MFi Oyunları bluetooth denetleyicisi Görüntü  1 GameSir T4 Mini Kablosuz Gamepad Nintendo Anahtarı / Anahtarı Lite Apple Arcade ve MFi Oyunları bluetooth denetleyicisi Görüntü  2 GameSir T4 Mini Kablosuz Gamepad Nintendo Anahtarı / Anahtarı Lite Apple Arcade ve MFi Oyunları bluetooth denetleyicisi Görüntü  3 GameSir T4 Mini Kablosuz Gamepad Nintendo Anahtarı / Anahtarı Lite Apple Arcade ve MFi Oyunları bluetooth denetleyicisi Görüntü  4 GameSir T4 Mini Kablosuz Gamepad Nintendo Anahtarı / Anahtarı Lite Apple Arcade ve MFi Oyunları bluetooth denetleyicisi Görüntü  5

GameSir T4 Mini Kablosuz Gamepad Nintendo Anahtarı / Anahtarı Lite Apple Arcade ve MFi Oyunları bluetooth denetleyicisi

  • (0 Yorumlar)

₺1 273.25 ₺814.81

Etiketler: nintendo anahtarı monitörü, nintendo geçin jori, joypad nintendo anahtarı lite, dmhoc motor kontrolörü, manuel taşınabilir oyun konsolu, kontrolcü gamesir, dans arcade oyunu, pokimon nintendo anahtarı, komut gamesir t4, erkekler gamepad.

(SKU: w106149)

GameSir T4 Mini tanıtımı

Daha küçük eller de oyun topluluğunun önemli bir parçasıdır; Ancak, piyasadaki çoğu standart kontrolör orta veya daha büyük için daha uygundur hands.To daha küçük ellerin denetleyicileri daha rahat kullanmasını ve büyük oynamasını sağlayın, GameSir T4 Mini kompakt ve hafif bir gövdede şekillendirilmiştir.Buna rağmen, Switch, Android, iOS telefonlarda daha fazla eğlenmenizi sağlayan büyük platformlar arası uyumluluğa sahiptir. PC.In özellikle, çok oyunculu oyunlarda Geçiş yapmak için mükemmel bir seçimdir.Sadece dahili 6 Eksenli jiroskop ve asimetrik çift motorlarla oyunlarda özgünlük sağlamakla kalmaz, aynı zamanda aile oyunları sırasında aile bağlantısını gerçek hayatlara aktarır.Küçük ama güçlü bir kontrolör arıyorsanız, T4 Mini en iyi arkadaşınız olabilir.

Küçük eller ve gezginler için mini şekilli

Düğmeler arasında parmaklarınız için çok fazla bükülme hareketi var mı?Kavrama eksikliği?Özellikle uzun süreli seanslarda çok mu hantal?O zaman gamepad boyutunu yeniden gözden geçirmenin ve T4 Mini'yi kullanarak bu oyun içi rahatsızlık ve acılardan kurtulmanın zamanı geldi.T4 Mini'nin küçük boyutu (L 5.63"×W 3.27"), daha küçük ellerin denetleyiciyi daha az yorgunlukla daha rahat tutmasını sağlar.Böylece, doğru boyutta daha büyük eller olarak daha büyük oynayabilirler.Dahası, mini denetleyicinin erişilebilirliği, tüm ailenin evde birlikte oynamasını veya hareket halindeyken oynamasını kolaylaştırır.

Switch & Switch Lite için mükemmel, çok oyunculu oyunlarda daha büyük zafer

T4 Mini, Konsol ekranını kapattıktan sonra otomatik uyku moduna geçecek ve böylece manuel tetikleme olmadan pil ömrünü daha kolay koruyacaktır.Bu arada, Switch konsolunu uyandırmak için bir tuş, uzun bir iş gününden veya başka bir şeyden sonra yenilemek için hızlı bir başlangıç turu isteseniz bile, Switch'i istediğiniz zaman sorunsuz bir şekilde almanızı sağlar.

Oyun oynamayı daha gerçek hale getirin

A. T4 Mini, 6 eksenli jiroskop ile donatılmıştır, böylece oyuncular eğim ve döndürme gibi daha fazla hareket girişi elde edebilir veya birleştirebilir, bu da Anahtar hareket kontrol oyunlarında daha aktif ve sürükleyici etkileşimler sağlar.

B. Asimetrik çift motorlar, sol ve sağ kulplarda farklı ve monoton olmayan titreşim efektleri yaratır, böylece özellikle yarış, dövüş ve atış oyunlarında zamanında, birleşik, canlı bir titreşim geri bildirimi sağlar.

Çoklu platform uyumluluğu

Başlangıçta belirtildiği gibi, T4 Mini Switch için mükemmel bir seçimdir.Ama bu sadece bitmiyor there.It ayrıca, denetleyicileri birbirinin yerine değiştirme zahmetinden arınmış, farklı platformlar arasında kolayca geçiş yapabileceğiniz ve daha fazla eğlenebileceğiniz Android, iOS telefonlar ve PC ile geniş uyumluluğa sahiptir.

Mükemmel oyun uyumluluğu

Daha küçük, işlevler veya özellikler anlamına gelmez smaller.At en azından T4 Mini için durum böyle.Android ve iOS telefonlar gibi daha küçük cihazlara bağlandığında, oyun uyumluluğu azalmaz.İOS oyuncuları, HID destekli oyunlar oynamakta ücretsiz olan MFı ve Apple Arcade oyunlarının ve Android oyuncularının keyfini çıkarabilir.

Tüm kullanıcılar için kullanıcı dostu çoklu Turbo kurulumları

Turbo kurulumu, düğmelere sürekli sert vuruşlar yapmadan yangın eylemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirebilir, gamepad'inizi aynı anda korurken parmaklarınızın yorgunluğunu giderebilir.T4 Mini, Turbo özelleştirmesini en üst düzeye çıkarmanıza olanak tanıyan çoklu esnek Turbo kurulumlarıyla donatılmıştır.T4 Mini'de manuel Turbo, otomatik Turbo, tek tuşun Turbo iptalini ve tüm tuşların Turbo iptalini ayarlayabilirsiniz.Böylece farklı oyuncular, nihai bir oyun deneyimine ulaşmak için farklı oyunlarda farklı oyun stratejilerini yerine getirebilirler.

Ayarlanabilir arka ışık modları, kendi yolunuzda daha fazla parlıyor

joystick'lerdeki 4 tip arka ışık, gamepad'inizin tercih edildiği gibi parlamasını veya parlamamasını sağlar.Arka ışık renginin ve modunun özelleştirilmesi, gergin veya rahatlatıcı olsun, farklı senaryolarda farklı oyun atmosferi yaratarak sizi oyun dünyasına daha fazla daldırır.

Flipped'de bir söz vardır, " Ama arada sırada yanardöner birini bulursun ve bulduğunda hiçbir şey kıyaslanamaz."Burada T4 Mini'de Gökkuşağını 3 şekilde de bulabilirsiniz (Statik / Döngü / Nefes Alma).Bu, oyununuza iyi şanslar getirsin.

A. Statik (9 renk isteğe bağlı, mavi, kırmızı, yeşil, sarı, camgöbeği, turuncu, mor, pembe ve gökkuşağı rengi)

  • Otomatik uyku modu: Evet
  • Model Numarası: GameSir T4 Mini Bluetooth Denetleyicisi
  • Otomatik Kombo İşlevi: Evet
  • Altı Eksenli Jiroskop:
  • Uyumlu Marka / Model: Hiçbiri
  • Çalışma Platformları: Nintendo Anahtarı, Android, ios, windows pc
  • Bluetooth Sürümü: Bluetooth 5.0
  • Sertifika: ce, FCC'NİN
  • Titreşim Motorları: Evet (sadece Switch ve PC için)
  • Nintendo Model: Nintendo Anahtarı
  • Paket: Evet
  • GameSir Modeli: T4 Mini
  • Tip: Gamepadler, Nintendo Anahtarı için GameSir T4 Mini Kablosuz Gamepad
  • Arayüz Tipi: bluetooth
  • Marka Adı: gamesir'in
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Pil Kapasitesi: dahili 600 mAh şarj edilebilir Lityum pil

 

Teklifinizi Bırakın