Redragon Yeni Bluetooth / 2.4 G Kablosuz / USB Mekanik Oyun Klavyesi: Kırmızı Anahtarı RGB Led Arkadan Aydınlatmalı Tam Anahtar Anti-Gölgelenme

Redragon Yeni Bluetooth / 2.4 G Kablosuz / USB Mekanik Oyun Klavyesi: Kırmızı Anahtarı RGB Led Arkadan Aydınlatmalı Tam Anahtar Anti-Gölgelenme Görüntü  0 Redragon Yeni Bluetooth / 2.4 G Kablosuz / USB Mekanik Oyun Klavyesi: Kırmızı Anahtarı RGB Led Arkadan Aydınlatmalı Tam Anahtar Anti-Gölgelenme Görüntü  1 Redragon Yeni Bluetooth / 2.4 G Kablosuz / USB Mekanik Oyun Klavyesi: Kırmızı Anahtarı RGB Led Arkadan Aydınlatmalı Tam Anahtar Anti-Gölgelenme Görüntü  2 Redragon Yeni Bluetooth / 2.4 G Kablosuz / USB Mekanik Oyun Klavyesi: Kırmızı Anahtarı RGB Led Arkadan Aydınlatmalı Tam Anahtar Anti-Gölgelenme Görüntü  3 Redragon Yeni Bluetooth / 2.4 G Kablosuz / USB Mekanik Oyun Klavyesi: Kırmızı Anahtarı RGB Led Arkadan Aydınlatmalı Tam Anahtar Anti-Gölgelenme Görüntü  4 Redragon Yeni Bluetooth / 2.4 G Kablosuz / USB Mekanik Oyun Klavyesi: Kırmızı Anahtarı RGB Led Arkadan Aydınlatmalı Tam Anahtar Anti-Gölgelenme Görüntü  5

Redragon Yeni Bluetooth / 2.4 G Kablosuz / USB Mekanik Oyun Klavyesi: Kırmızı Anahtarı RGB Led Arkadan Aydınlatmalı Tam Anahtar Anti-Gölgelenme

  • (0 Yorumlar)

₺2 069.43 ₺1 345.09

Etiketler: mekanik klavye normal, msus klavye oyun, nintendo anahtarı jostik, sheinside pantolon kapriler, gaton anahtarları, en sessiz outemu anahtarı, tanımsız pantolon, geniş bluetooth klavye, redragon paneli, wifox mekanik klavye.

(SKU: w149271)

Redragon Bluetooth / 2.4 G /USB Kablolu Düşük Profil Kırmızı Anahtarı Bilgisayar Klavye için Ofis Ev Oyunu, RGB Arkadan Aydınlatmalı, Siyah

Bluetooth / 2.4 GHz / USB Kablosu bağlantısı

Yüksek kaliteli mekanik anahtarlar

Düşük profilli anahtar, Çıkarılabilir Süper ince tuş başlıkları

Altın kaplama USB Kablosu

5 makro tuşu

5 multimedya tuşu

Ofis , Oyun için 3 Modlu Bağlantı Mekanik Klavye: İşte Redragon yenilikçi 1.Nesil 3 modlu bağlantı teknolojisi, Type-C USB Kablolu, BT 3.0/5.0 ve 2.4 Ghz kablosuz modları, kullanım deneyiminizi her alanda bir sonraki seviyeye taşıdı.

Endişesiz Kablosuz Bilgisayar Klavyesi: Dahili yükseltilmiş 3.0 / 5.0 Bluetooth ve 2.4 Ghz kablosuz yongaları olan K621, piyasadaki tüm cihazlar için gerçek kablosuz ve gecikmesiz bir bağlantı sunar.3 Modda farklı cihazlar arasında geçiş yapmak kolaydır, olasılık sınırı yoktur.

%80 TKL Kompakt tenkeyless 87 tuş / 104 Tam Boyutlu Düşük Profilli ince Tasarım, fare hareketi için daha fazla alan ve daha kısa çalıştırma mesafesi sunar.Sadelik stilini korurken yüksekliğin yarısında hassas performans sağlar.

Daha Ekstra Pratik: 4*5 anında makro tuşları ve medya kontrolü için özel bir işlev alanı ile ayarlayın.Sık kullanılan makroları yazılım olmadan kaydetmek, bir sonraki şarkıyı çalmak veya ses ayarı için kaydırmak uygundur.

Sonsuz Yeniden Tanımlama Yolları: Güçlü yazılım desteğiyle, arkadan aydınlatmalı modlar, tuş atamaları veya birleşik tuşlar makro kayıtlarının tümü kolay erişim sağlar.Çalışma verimliliğinizi ve oyun performansınızı en iyi şekilde yükseltin.

Q&A

S1: Klavyenin hangi modda olduğunu nasıl anlayabilirim?Modlar nasıl değiştirilir?

Farklı modlarda, M göstergesi farklı renklerde görüntülenecektir.Üç mod BT1 (2, 3)/2.4 G/USB sırayla Mavi (Camgöbeği, Mor)/Yeşil/Beyaz gösterecektir.

Mevcut cihaz bağlantıları ile FN+1.2.3(BT)/4(2.4 G), FN+5 (kapalı) arasında geçiş yapın.

S2: Klavyenin ne zaman şarj edilmesi gerekiyor ve dolu olduğunu nasıl bilebilirim?

M gösterge ışığı kırmızı renkte yanıp sönmeye başladığında, düşük pil göstergesindedir ve zamanında şarj etmek için USB-C kablosunu takmanız gerekir.

Şarj sırasında, M göstergesi düz kırmızı renkte (herhangi bir modda) kalacak ve tamamen şarj olduğunda mevcut bağlantı modu renk durumuna geri dönecektir.

S3: W/A/S/D tuşları neden ok tuşları haline geliyor?F1-F4 tuşları neden farklı düz renk gösteriyor?

WASD tuşları işlevini ok tuşlarına geçirmek için FN + W tuşlarına basın, orijinali geri yüklemek için tekrar basın.FN + F1-F4 tuşlarına birlikte basıldığında M1-M4 profil işlevi etkinleştirilecek, FN + F1 tuşlarına basılarak profil M1 seçildiğinde F1 beyaza yanacaktır (Profil modunu sıfırlamak ve çıkmak için FN + ESC).

S4: Kapalı modda bile, klavye neden hala uyku moduna giriyor?

Bunun nedeni, klavyenin hala kablosuz modda olmasıdır (kapalı modda bile), klavye arka ışığının sönmemesi için kablolu USB moduna tekrar girmek için FN+5 tuşlarına basmanız gerekir.

  • Tam Boy klavye: No
  • Tip: Bluetooth Kablosuz
  • Klavye Standardı: 87 Tuşları
  • Tarz: Standart
  • Değiştirmek: Doğrusal Kırmızı Anahtarı
  • Ergonomik Tasarım: Evet
  • Marka Adı: REDRAGON
  • Model Numarası: K621-RGB / K618
  • öğe: kablolu / kablosuz mekanik klavye
  • Eksen Gövde Markası: Outemu'nun
  • Sertifika: ce, FCC'NİN
  • Renk: Siyah
  • Dil: İngilizce
  • Uygulama: Masaüstü, Dizüstü bilgisayar
  • Bilek Desteği: No
  • Paket: Evet
  • Arayüz Tipi: USB
  • Çalışma Tarzı: Mekanik
  • Kaynak: Anakara Çin

 

Teklifinizi Bırakın