50 ADET Çilek Bahçe Bitkileri Sabitleme Fikstürü Kelepçe Klipleri Dikim Çatal Yeşil Stolon Fiksatör Karpuz Asma Presleme Cihazı

50 ADET Çilek Bahçe Bitkileri Sabitleme Fikstürü Kelepçe Klipleri Dikim Çatal Yeşil Stolon Fiksatör Karpuz Asma Presleme Cihazı Görüntü  0 50 ADET Çilek Bahçe Bitkileri Sabitleme Fikstürü Kelepçe Klipleri Dikim Çatal Yeşil Stolon Fiksatör Karpuz Asma Presleme Cihazı Görüntü  1 50 ADET Çilek Bahçe Bitkileri Sabitleme Fikstürü Kelepçe Klipleri Dikim Çatal Yeşil Stolon Fiksatör Karpuz Asma Presleme Cihazı Görüntü  2 50 ADET Çilek Bahçe Bitkileri Sabitleme Fikstürü Kelepçe Klipleri Dikim Çatal Yeşil Stolon Fiksatör Karpuz Asma Presleme Cihazı Görüntü  3 50 ADET Çilek Bahçe Bitkileri Sabitleme Fikstürü Kelepçe Klipleri Dikim Çatal Yeşil Stolon Fiksatör Karpuz Asma Presleme Cihazı Görüntü  4 50 ADET Çilek Bahçe Bitkileri Sabitleme Fikstürü Kelepçe Klipleri Dikim Çatal Yeşil Stolon Fiksatör Karpuz Asma Presleme Cihazı Görüntü  5

50 ADET Çilek Bahçe Bitkileri Sabitleme Fikstürü Kelepçe Klipleri Dikim Çatal Yeşil Stolon Fiksatör Karpuz Asma Presleme Cihazı

  • (0 Yorumlar)

₺59.30 ₺29.65

Etiketler: çilek bahçe bitkileri sabitleme fikstürü kelepçe klipleri, plastik aşılama sabitleme aracı, bitki destek çubuğu, bahçe aletleri ve ekipmanları, dikim için sebze tohumları, sebze tohumları.

(SKU: w162987)

Tanım

【SABİTLEME sapı】 Rüzgarın genç kavunları üflemesini önlemek için bitkileri sabitlemek için çok uygundur.

【BÜYÜYEN yardımcı】 Tarlada bitki saplarını eşit şekilde ekmek, alanı ve güneş ışığını tam olarak kullanabilir ve bitki dolanmasını önleyebilir.

【Üretimi teşvik etmeye yardımcı olur】 Kavun büyümesini teşvik etmek için asmaları sıkarak bitki büyümesini kontrol edin.

【Yaygın olarak kullanılır】 Büyüme dönemini etkili bir şekilde düzenleyebilir ve önemli bir rol oynayabilir role.It ideal pres ve sabit üzüm kafes ekipmanıdır.

【ZAMAN emeğinden TASARRUF EDİN】 Dayanıklıdır, zamandan ve emek yoğunluğundan tasarruf sağlar ve verimliliği büyük ölçüde artırır.

Paket dahil:

50 ADET / GRUP.

Genel bakış:

100 % brand new ve yüksek kalite;

Notlar:

1. Farklı monitör ve ışık efekti nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimlerde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.Teşekkürler!

2. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-3mm ölçüm sapmasını affedin.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Plastik

 

Teklifinizi Bırakın