A + B Metal onarım tutkalı Süper Tutkal Demir Çelik araba radyatörü Su Deposu Özel Kaçak Takma Kaynak yapıştırıcı Mastik 50g

A + B Metal onarım tutkalı Süper Tutkal Demir Çelik araba radyatörü Su Deposu Özel Kaçak Takma Kaynak yapıştırıcı Mastik 50g Görüntü  0 A + B Metal onarım tutkalı Süper Tutkal Demir Çelik araba radyatörü Su Deposu Özel Kaçak Takma Kaynak yapıştırıcı Mastik 50g Görüntü  1 A + B Metal onarım tutkalı Süper Tutkal Demir Çelik araba radyatörü Su Deposu Özel Kaçak Takma Kaynak yapıştırıcı Mastik 50g Görüntü  2 A + B Metal onarım tutkalı Süper Tutkal Demir Çelik araba radyatörü Su Deposu Özel Kaçak Takma Kaynak yapıştırıcı Mastik 50g Görüntü  3 A + B Metal onarım tutkalı Süper Tutkal Demir Çelik araba radyatörü Su Deposu Özel Kaçak Takma Kaynak yapıştırıcı Mastik 50g Görüntü  4 A + B Metal onarım tutkalı Süper Tutkal Demir Çelik araba radyatörü Su Deposu Özel Kaçak Takma Kaynak yapıştırıcı Mastik 50g Görüntü  5

A + B Metal onarım tutkalı Süper Tutkal Demir Çelik araba radyatörü Su Deposu Özel Kaçak Takma Kaynak yapıştırıcı Mastik 50g

  • (4 Yorumlar)

₺11.59 ₺11.21

Etiketler: havya mantolar, raflar süper yapıştırıcı, katolik tutkal tabancası, pro gözcü kaynak makinesi, x tutkal, motor ücretsiz kargo, parça su deposu, tanımsız pantolon, nsk onarım, lincoln kaynak meşale.

(SKU: w175939)

Tanım:

Özellikler:

1. Yüksek verimli yapıştırıcı-torç kaynağına alternatif olarak geliştirilmiş, metalleri ve diğer birçok yüzeyi sıkıca onarabilir ve lastingly.It hemen hemen tüm yüzeyleri toz ve yağ olmadan yapıştırabilir.

2. Yüksek sıcaklık-150°C'ye kadar sıcaklıklara dayanabilir. Tamamen kürlendiğinde demir kadar serttir ve bağ çizgisi kalınlığı homojendir.

3. yapışma mukavemeti-birçok kişi için kullanılması gereken güçlü ve kararlı bir kalıcı bağ oluşturur. years.It amaca göre şekillendirilebilir, dokunulabilir, dosyalanabilir, zımparalanabilir ve delinebilir.

4. Basit kurutma uygulama programı-hazırlama ve uygulama basit ve kolaydır.Sadece karıştırın, uygulayın ve birkaç saat kurumaya bırakın.Tam kürlenme süresi 24 saate kadardır.

5. Yaygın olarak kullanılan-esas olarak çelik, kum delikleri ve delikleri dökmek ve çatlakları ve diğer dökümleri doldurmak için kullanılır defects.It yakıt depolarını, boru hatlarını, kırık betonu vb.onarmak için kullanılabilir.

ana uygulama:

Döküm metal onarımı için kullanılır.Epoksi reçine, sertleştirici, sertleştirici, aktif seyreltici ve çeşitli yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır.

Metal, cam, seramik, plastik, ahşap vb. Hızlı yapıştırma için kullanılır.Demir ve çelik dökümler, dolu kabarcıklar, gözenekler veya çatlaklar, döküm kusurları, yüksek kürlenme için kullanılır

Sertlik, 100-150 ° C'de kullanılabilir.

Özellikler:

Genel performans:

Gri çamurlu macun

B beyaz makarna

Yüksek mukavemet, yüksek sıcaklık dayanımı, korozyon direnci, darbe dayanımı, dayanıklılık, basit kullanım

Hacim oranı: A: B = 1: 1

Kürleme performansı:

Sertlik: 80 (Shore-D)

Kesme dayanımı: 18 (25 C)

Tam kürlenme süresi: 12 saat (25 C)

Yapıştırma işlemi:

1 Öncelikle tamir edilmesi gereken temizlik parçalarının lekesiz olduğundan emin olun.

2. Düzlemi işlemek için dosyalar, zımpara kağıdı ve diğer araçları kullanın.

3 Onarılacak nesneyi eşit şekilde örtmek için A ve B bileşenlerinin hacim oranını 1:1'e basın.

Paket içeriği:

Paket içeriği: 2 * onarım tutkalı

Notlar:

Notlar:

Tutkal karıştırılır ve yaklaşık 1 saat boyunca kullanılır.A ve B bileşenlerinin oranını takip etmelidir

Herhangi bir rengi karıştırmamak için kullanmadan önce karıştırın.Kullanım ile zaman tükeniyor.

Depolama koşulu

15-28 C sıcaklık aralığında saklanan raf ömrü 24 aydır.

en yüksek mukavemete ulaştıktan 24 saat sonra, kesme mukavemeti> 20 mpa (200 kg / M2)

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Kendin Yap Malzemeleri: ELEKTRİK
  • Sertifika: CE
  • Model Numarası: Silikon Dolgu Macunu

 

    Yorumlar:


  • reviewer-1
    Sweeet Babyyyy - 2022-07-18
      2

    Bileşenlerden biri kuru

  • reviewer-1
    O Luckova - 2022-09-18
      5

    Benim paketim hiç gelmedi

  • reviewer-1
    Vadimleshkovich - 2022-07-27
      5

    Mallar geldi, iyi paketlenmiş, kapalı değil. kalite kontrol edilene kadar incelemeyi kontrol edeceğim. Gerçek uzun bir süre, iki aydan fazla sürdü. Taşkent.

  • reviewer-1
    Sfoxmaster - 2022-11-05
      5

    Mükemmel hizmet, Güvenli teslimat, Teşekkür ederim

Teklifinizi Bırakın