Siyah Yarım Daire Kilitleme Akustik Elektro Gitar Tuning Kazıklar Tuner Makine Kafası 6R/3L + 3R Ücretsiz

Siyah Yarım Daire Kilitleme Akustik Elektro Gitar Tuning Kazıklar Tuner Makine Kafası 6R/3L + 3R Ücretsiz Görüntü  0 Siyah Yarım Daire Kilitleme Akustik Elektro Gitar Tuning Kazıklar Tuner Makine Kafası 6R/3L + 3R Ücretsiz Görüntü  1 Siyah Yarım Daire Kilitleme Akustik Elektro Gitar Tuning Kazıklar Tuner Makine Kafası 6R/3L + 3R Ücretsiz Görüntü  2 Siyah Yarım Daire Kilitleme Akustik Elektro Gitar Tuning Kazıklar Tuner Makine Kafası 6R/3L + 3R Ücretsiz Görüntü  3 Siyah Yarım Daire Kilitleme Akustik Elektro Gitar Tuning Kazıklar Tuner Makine Kafası 6R/3L + 3R Ücretsiz Görüntü  4 Siyah Yarım Daire Kilitleme Akustik Elektro Gitar Tuning Kazıklar Tuner Makine Kafası 6R/3L + 3R Ücretsiz Görüntü  5

Siyah Yarım Daire Kilitleme Akustik Elektro Gitar Tuning Kazıklar Tuner Makine Kafası 6R/3L + 3R Ücretsiz

  • (0 Yorumlar)

₺413.77

Etiketler: ceviz klasik gitar, banjo tuning peg, pastilla klasik gitar, tunerler tl kilitleme, wilkinson yüzü, polyester gitar askısı siyah, solak siyah tunerler, düğme wilkinson, silikon tunerler, gitar siyah yarı.

(SKU: w21745)

Başla

sonlandırmak

Detaylar:

Durum %100 % yepyeni ve yüksek Kalite

Yüksek kaliteli alaşımdan yapılmış malzeme

Gitarınız için iyi dayanıklı Tuner makinesi

Yarım Daire Kilitleme Stili

Replacemen için harika

Akustik Gitar/Elektro Gitar için uygundur

Paket:6 × Tuner 6×Yüksükler 6×Dişli Burç 6×Vidalar

Renk: Siyah

Paket:

1 Takım Gitar Tuning Kazıklar

Biz(Niko Musical Instrument Company) Gitar Aksesuarlarında (Picks,Strings,Capos,Tuners) Profesyoneliz...).Birkaç Büyük Fabrika Acentesi.Bizden toptan satış yapabilirsiniz.Toptan Fiyat Vereceğiz you.So, Toptan Gitar Parçaları istiyorsanız, lütfen bize ulaşın.Teşekkürler!!

1.Biz Alipay kabul, Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

1.Dünya çapında Nakliye (Bazı Ülkeler Hariç)

2.Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

3.Ödeme Temizlendiğinde size 1 gün Teslim Süresi gönderiyoruz.

4.Eğer ödeme itibaren 35 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri.Amacımız müşteri memnuniyeti!

5.Biz Teklif FreeShipping kullanımı Hong Kong Post/Singapur Post Nakliye(Teslim Süresi:15-35days).Çok Sayıda Ürün / Toptan Satış varsa,DHL/EMS/FEDEX/UPS Express Kullanmanızı ve birbirleriyle iletişim kurmanızı öneririz.

1.İade veya değiştirme talebi, parselin alınmasından ve alınan ürünle aynı durumda iade edilmesinden sonraki 7 gün içinde yalnızca talepler için geçerlidir.

İade izni istemek için lütfen bizimle iletişime geçin.Adınız, açık artırma numaranız ve iade nedeniniz e-postaya dahil edilmelidir.

2.Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve nakliye takip numarası ile bize BİLDİRMENİZ GEREKİR.Alıcılar Tarafından nakliye Maliyeti.

3.Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM www.endustripatent.com.tr işlemi iptal SONRA.YA da bir yedek seçebilirsiniz.

1.Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geribildirim çok önemlidir Bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ediyoruz!!Teşekkür ederim...

  • Renk: Siyah
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: Usta John
  • Tip: Ayar Peg
  • Model Numarası: kilitleme

 

Teklifinizi Bırakın