NFC 262ft / 80 m Uzun Menzilli Bluetooth 5.0 Verici alıcı 3in1 Müzik Ses Adaptörü Düşük Gecikme aptX HD Spdıf RCA AUX 3.5 mm

NFC 262ft / 80 m Uzun Menzilli Bluetooth 5.0 Verici alıcı 3in1 Müzik Ses Adaptörü Düşük Gecikme aptX HD Spdıf RCA AUX 3.5 mm Görüntü  0 NFC 262ft / 80 m Uzun Menzilli Bluetooth 5.0 Verici alıcı 3in1 Müzik Ses Adaptörü Düşük Gecikme aptX HD Spdıf RCA AUX 3.5 mm Görüntü  1 NFC 262ft / 80 m Uzun Menzilli Bluetooth 5.0 Verici alıcı 3in1 Müzik Ses Adaptörü Düşük Gecikme aptX HD Spdıf RCA AUX 3.5 mm Görüntü  2 NFC 262ft / 80 m Uzun Menzilli Bluetooth 5.0 Verici alıcı 3in1 Müzik Ses Adaptörü Düşük Gecikme aptX HD Spdıf RCA AUX 3.5 mm Görüntü  3 NFC 262ft / 80 m Uzun Menzilli Bluetooth 5.0 Verici alıcı 3in1 Müzik Ses Adaptörü Düşük Gecikme aptX HD Spdıf RCA AUX 3.5 mm Görüntü  4 NFC 262ft / 80 m Uzun Menzilli Bluetooth 5.0 Verici alıcı 3in1 Müzik Ses Adaptörü Düşük Gecikme aptX HD Spdıf RCA AUX 3.5 mm Görüntü  5

NFC 262ft / 80 m Uzun Menzilli Bluetooth 5.0 Verici alıcı 3in1 Müzik Ses Adaptörü Düşük Gecikme aptX HD Spdıf RCA AUX 3.5 mm

  • (0 Yorumlar)

₺1 055.05 ₺569.82

Etiketler: bluetooth 42 aptx hoparlör, led 50mt bluetooth, kulaklıklar funcl aptx, kablosuz tws t10 bt, 300 mah bluetooth alıcısı, makas uzun menzilli, bluetooth alıcısı gelen, 30pin bluetooth alıcısı apt x, bts b21 tişört, kulaklıklar zs10pro aptx hd.

(SKU: w38752)

Tanım:

Öğe türü: Bluetooth Adaptörü

NOT: Sony'nin Bluetooth kulaklık/kulaklık/kulaklık için özel bir kodlama yöntemi kullanması nedeniyle, diğer cihazlar için herkese açık değildir. connect.So bluetooth verici modunda cihazlarımızla eşleştirmek için sony'nin Bluetooth kulaklık/kulaklık/kulaklığını kullandığınızda, eşleştirilmesi daha uzun sürebilir.Eşleştirme süresi, Sony'nin farklı modeline göre değişir .Ancak cihazlarımızla kesinlikle başarılı bir şekilde eşleşebilirler.

Herhangi bir cihaz için uygundur (akıllı telefon,kulaklık,hoparlör vb.) Dahil olmak üzere piyasadaki Bluetooth'un herhangi bir sürümü: bluetooth 1.0/1.1/1.2/2.0/2.1/3.0/3.1/3.2/4.0/4.1/4.2/5.0 vb.

ÇİFT antenler 80m / 262ft uzun menzilli-Aslında açık havada 265ft(80m) aralığında ve herhangi bir sıkışma ve gecikme olmadan iç mekanlarda 100ft(30m) üzerinde test edilmiştir.Çift antenler, süper kararlı ve güçlü, geniş ve uzun bir iletim aralığına sahiptir.BTmagic verici alıcı, hoparlörlerinizin / medya merkezinizin nerede kurulduğuna bakılmaksızın iç-dış mekan bağlantısı için mükemmeldir

15-20 SAAT UZUN BEKLEME SÜRESİ ve NFC-Dahili 1000MAH güçlü pil, TX modunda 15 saat ve RX modunda 20 saat tek bir şarjla katı kullanım sunacak, şarj ederken de kullanabilirsiniz.Hem RCA / 3.5 mm aux ses bağlantısını destekler dijital / optik ses girişi ve çıkışı, hemen hemen herkesle uyumludur devices.It NFC ile hızlı bağlantı olabilir.

3'Ü 1 arada-TX & RX & BYPASS MODU-TX Modu:bluetooth vericisini TV, iPod veya PC gibi ses çıkış cihazlarına bağlayın, bluetooth kulaklıklarınızdan, kulaklıklarınızdan veya hoparlörlerinizden ultra hızlı, yüksek kaliteli sesin keyfini çıkarabilirsiniz esneklik.RX Modu: eski ev stereo sisteminizi Bluetooth özellikli hale getirin ve tekrar canlandırın.Bypass Modu (kablolu): artık herhangi bir kabloyu takmanıza/çıkarmanıza gerek yok, kolayca diğer iki moda geçirmeniz gerekiyor.

ÇİFT akış ve çok noktalı bağlantı-TX Modunda Çift akışı ve rx'te Çok Noktalı bağlantıyı destekleyin.Eğlenceyi ikiye katlamak için iki bluetooth kulaklık/hoparlörle eşleştirin.Veya aynı anda iki akıllı telefon bağlayın.aptX Düşük Gecikme Süresi elde etmek için iki aynı marka ses alıcı cihazı eşleştirmenizi öneririz.CE, FCC,ROHS sertifikası, %100 Memnuniyet garantisi.

Uzun Menzilli: uzun menzilli Bluetooth adaptörü, açık havada 262ft(80m) görüş hattına ve iç mekanlarda 80-110FT'YE (25-35M) kadar ulaşmaya yardımcı olabilir.

Dudak senkronizasyonu gecikmesi ve Mükemmel Hi-Fi sesi yok: aptX Düşük Gecikme teknolojisi, Bluetooth ses gecikmesini ortadan kaldırır, böylece yüksek netlikte sesin keyfini çıkarabilir ve mükemmel senkronizasyonda TV / Film / Video izleyebilirsiniz.aptX HD teknolojisi size mükemmel bir ses deneyimi sunar.

Çift Akış: BT-B21 Bluetooth adaptörünün çift bağlantı özelliği, aynı anda 2 kulaklık veya hoparlöre akış sağlar.

Bluetooth Genişletici: Bluetooth aralığını zayıf kablosuz ses cihazlarına kablolayarak genişletin veya Bluetooth'u tek artırmak için başka bir Bluetooth adaptörüyle eşleştirin.

4 Farklı çalışma modu ile bypass: 1) Aux girişi / Aux çıkışı: Aux LED'i açık. 2) Giriş / Çıkış: Opt LED'i açık. 3)Aux girişi / Çıkışı: Önce Aux LED'i yanıp söner ve ardından LED'i açar. 4) Opt ın / Aux out: Önce LED flaşı ve ardından Aux LED'i açın.

NFC Fonksiyonu: Cep telefonunu eşleştirme modunda eşleştirmeyi basitleştiren BT-B21 kablosuz Bluetooth alıcı vericisinin yanına koyun!Manuel olarak eşleştirmenize gerek yok * NOT: Lütfen cep telefonunuzun NFC işlevi ve açık olduğundan emin olun.Fonksiyon sadece RX modu tarafından desteklenmelidir.

-Birbirleri ile çifti: Destek birbirleri ile çalışmak, Bir verici olarak, ikinci-bir alıcı olarak.

Paket Şunlardır:

1 x Bluetooth Verici / Alıcı Adaptörü

1 x Mikro USB şarj kablosu

1x3. 5mm ses kablosu

1x3. 5mm jack 2 RCA fiş kabloları

1 x Dijital Optik Toslink Ses Kablosu

1 x kullanım kılavuzu

Not:

Farklı monitör ayarları nedeniyle renk sapması farklı olabilir.

  • Destek Apt-x: Evet
  • Wifi Standardı: Hiçbiri
  • Destek AAC: Evet
  • İçerik: Ses
  • Yüksek Çözünürlüklü Destek: Hiçbiri
  • Arayüz: 3.5 mm
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Ses Parçası: Çift kişilik
  • Model Numarası: BT-B21
  • Destek Hafıza Kartı: No
  • Özellik: Hiçbiri
  • Marka Adı: QIENVISION
  • Kablosuz Tip: bluetooth
  • Sertifika: Hiçbiri
  • Paket: Evet

 

Teklifinizi Bırakın