Bluetooth 5.3 kablosuz AV alıcısı-vericisi QCC3056 CSR 3.5 MM AUX Çok noktalı Kablosuz Adaptör aptX LL HD Düşük Gecikme 16Bit TV PC İçin Anahtarı

Bluetooth 5.3 kablosuz AV alıcısı-vericisi QCC3056 CSR 3.5 MM AUX Çok noktalı Kablosuz Adaptör aptX LL HD Düşük Gecikme 16Bit TV PC İçin Anahtarı Görüntü  0 Bluetooth 5.3 kablosuz AV alıcısı-vericisi QCC3056 CSR 3.5 MM AUX Çok noktalı Kablosuz Adaptör aptX LL HD Düşük Gecikme 16Bit TV PC İçin Anahtarı Görüntü  1 Bluetooth 5.3 kablosuz AV alıcısı-vericisi QCC3056 CSR 3.5 MM AUX Çok noktalı Kablosuz Adaptör aptX LL HD Düşük Gecikme 16Bit TV PC İçin Anahtarı Görüntü  2 Bluetooth 5.3 kablosuz AV alıcısı-vericisi QCC3056 CSR 3.5 MM AUX Çok noktalı Kablosuz Adaptör aptX LL HD Düşük Gecikme 16Bit TV PC İçin Anahtarı Görüntü  3 Bluetooth 5.3 kablosuz AV alıcısı-vericisi QCC3056 CSR 3.5 MM AUX Çok noktalı Kablosuz Adaptör aptX LL HD Düşük Gecikme 16Bit TV PC İçin Anahtarı Görüntü  4 Bluetooth 5.3 kablosuz AV alıcısı-vericisi QCC3056 CSR 3.5 MM AUX Çok noktalı Kablosuz Adaptör aptX LL HD Düşük Gecikme 16Bit TV PC İçin Anahtarı Görüntü  5

Bluetooth 5.3 kablosuz AV alıcısı-vericisi QCC3056 CSR 3.5 MM AUX Çok noktalı Kablosuz Adaptör aptX LL HD Düşük Gecikme 16Bit TV PC İçin Anahtarı

  • (1 Yorumlar)

₺436.96 ₺305.81

Etiketler: ses verici, C tipi, playstation 4, Projektör telefonu, verici.

(SKU: w77198)

Ürün Özellikleri:

1.Destek Çift Akışı, çok noktalı bağlantı, destek aynı anda iki Bluetooth cihazları bağlamak

2.Destek aptX Adaptif / aptX HD / aptX LL / aptx / SBC / AAC codec yöntemi

3.Bağlandığında aptX Adaptif için öncelikli destek

4.USB Modu Destek Mıc Çağrı(Sadece bilgisayarlar ve dizüstü bilgisayarlar destekler, ve Kulaklık / hoparlör çağrı fonksiyonu ile donatılmış olması gerekir)

5.Anten ile iletim daha uzak ve daha kararlıdır ve maksimum destek yarıçapı engelsiz 25 metredir;

6.KSS Qualcomm QCC3056 Çip, 40 ms Düşük Gecikme,600 / kbps;

7.Bluetooth 5.3 Ses Verici Adaptörü;

8.No sürücü, tak ve çalıştır;

9.TV, Bilgisayar, Projektör/güç amplifikatörü/TV kutusu/Bluetooth Kulaklık/Bluetooth Hoparlör/Nintendo Anahtarı oyun konsolu/PS4/PS4 ince/PS4 Pro/PS5 için uygundur;

10.Otomatik bellek bağlantısı, ilk bağlantı başarılı olduktan sonra, sonraki önyüklemeler bağlantıyı otomatik olarak hatırlayabilir.

11.Kolay Kurulum: Kullanımı basit ve bir elektrik kesintisinden sonra ayarlarınızı hatırlayacaktır.Kurulum bir çırpıda vericinizi bir prize ve ses sisteminize bağlayın, müziği Bluetooth Kulaklık/hoparlörle eşleştirin.

12.Bluetooth kulaklıkların büyük markalarıyla uyumlu;

13.Destek IOS, MAC, Android, LİNUX, XP, Vaorlo, WIN7 - 10 sistemi.

Ürün hakkında Çok fonksiyonlu Mod:

Kipi1:

USB Ses Girişi: Bir bilgisayarın USB arayüzüne, Anahtar Tabanına, TV kutusuna, TV'ye, Dizüstü Bilgisayara vb. Bağlanın...ve sesi doğrudan USB arabirimi üzerinden vericiye iletin ve kablosuz olarak bir Bluetooth kulaklığa veya hoparlöre iletin.

(USB Modu Mikrofon Çağrısını destekler, ancak Yalnızca Kullanılan bilgisayarları ve dizüstü bilgisayarları destekler ve Kulaklıkların / hoparlörlerin çağrı işleviyle donatılması gerekir)

Mod2:

AUX ses girişi: TV, CD, MP3 ve diğer cihazlardan vericiye ses girebilen ve kablosuz olarak Bluetooth kulaklığa veya hoparlöre iletebilen vericiye 3,5 MM ses kablosu bağlanır.

Mode3'ün:

Çift akışı destekleyin, Çok noktalı bağlantı, Aynı anda iki Bluetooth kulaklık veya Bluetooth hoparlör bağlayabilir ve çift bağlantı aptX adaptifini destekler.(Aynı CODEC bileşenini kullanmanız gerekir)

Mode4'ün:

Bilgisayarlarda ve dizüstü bilgisayarlarda USB modunu kullanın, Mikrofon Arama modunu destekler, oyun oynarken konuşmak için bilgisayar sesini kullanabilirsiniz. (Kulaklık / hoparlör çağrı fonksiyonu ile donatılmış olması gerekir)

Ürün Özellikleri:

Bluetooth Sürümü: Qualcomm V5. 3

Desteklenen Protokoller: A2DP, AVRCP, AFH, HFP, HSP

Çalışma Frekansı: 2.402 GHz-2.480 GHz

Güç Sınıfı Güç sınıfı 2 (Sınıf II)

Giriş Arayüzü: USB (sürücüsüz) ,3.5 mm AUX

Güç Kaynağı Modu: USB 5 V güç kaynağı

Giriş gerilimi: DC 5 V

Destek Çift Akışı:

Verici, aynı anda iki Bluetooth hoparlörü veya kulaklığı bağlamayı destekler (aynı CODEC bileşenini kullanarak) ve çift bağlantı aptx'e kadar Uyarlamayı destekleyebilir.

Kodek Yöntemi: aptX Uyarlanabilir / aptX HD / aptX LL / aptX / SBC / AAC

APTX kullanımıyla ilgili not: aptX Uyarlamalı KODEK tercihen tek bağlantıda desteklenir (bağlı cihaz ayrıca aptX Uyarlamasını da desteklemelidir)

Bluetooth mesafe: > 10 M (engelleme ve girişim olmadan)

Durum göstergesi:

Mavi ışık hızlı bir şekilde yanıp söner, ilk cihazı arar ve eşleştirir; mavi ışık her zaman açıktır, Bluetooth cihazına bağlantı başarılıdır;

Yeşil ışık hızlı bir şekilde yanıp söner, ikinci cihazı arar ve eşleştirir; yeşil ışık her zaman açıktır, iki Bluetooth cihazı başarıyla bağlanır.

Ses kodlama göstergesi:

Ses iletim kodlama durum ışığı, ses kodlamasına karşılık geldiğinde yanar.

aptX Adaptif kodlama LL ve HD ışıkları aynı anda yanar.

Uyumlu: Windows XP/7/8/10, Linux / ps4 / NS / Android

Nasıl kullanılır:

1. Bluetooth kulaklığı açın ve eşleştirme moduna ayarlayın.

2. Cihazı PC ana bilgisayarının güç adaptörüne veya usb'sine takın, eşleştirme düğmesine çift tıklayın, mavi LED ışığı hızla yanıp söner ve cihaz eşleştirme durumuna girer.

3. Cihazdaki mavi gösterge ışığı her zaman açıktır ve bağlantı başarılı olur. (Bir cihazı bağladıktan sonra, mavi gösterge ışığı her zaman açıktır.Düğmeye çift tıklayın, yeşil ışık hızlı bir şekilde yanıp söner ve otomatik olarak arar ve ikinci cihaza bağlanır.İkinci cihaz başarıyla bağlandıktan sonra, yeşil gösterge ışığı her zaman açıktır.

(Ayrıntılar için lütfen kılavuza bakın)vaorlo

Paket Listesi:

1x Qualcomm USB Bluetooth Verici Adaptörü

1x3. 5mm Ses Kablosu

  • Özellik 1: Destek Dropshipping ve Toptan
  • Wifi Standardı: Hiçbiri
  • Destek AAC: Evet
  • Arayüz: 3.5 mm, USB
  • Model Numarası: Model Numarası.
  • Yüksek Çözünürlüklü Destek: Hiçbiri
  • İçerik: Ses
  • Özellik 2: Hızlı Kargo
  • Destek Apt-x: Evet
  • Marka Adı: DİSOUR'UN
  • Kablosuz Tip: bluetooth
  • Paket: Evet
  • Kaynak: Anakara Çin

 

    Yorumlar:


  • reviewer-1
    Arthu Pq - 2022-08-04
      1

    Bu yüzden bir PC'ye ne kulaklık ne de BT hoparlörlere bağlanmak işe yaramadı ((

Teklifinizi Bırakın