Gitar parçaları işlemeli gitar askısı ulusal tarzı omuz askısı şerit enstrüman askısı gitar seti elektro gitar

Gitar parçaları işlemeli gitar askısı ulusal tarzı omuz askısı şerit enstrüman askısı gitar seti elektro gitar Görüntü  0 Gitar parçaları işlemeli gitar askısı ulusal tarzı omuz askısı şerit enstrüman askısı gitar seti elektro gitar Görüntü  1 Gitar parçaları işlemeli gitar askısı ulusal tarzı omuz askısı şerit enstrüman askısı gitar seti elektro gitar Görüntü  2 Gitar parçaları işlemeli gitar askısı ulusal tarzı omuz askısı şerit enstrüman askısı gitar seti elektro gitar Görüntü  3 Gitar parçaları işlemeli gitar askısı ulusal tarzı omuz askısı şerit enstrüman askısı gitar seti elektro gitar Görüntü  4 Gitar parçaları işlemeli gitar askısı ulusal tarzı omuz askısı şerit enstrüman askısı gitar seti elektro gitar Görüntü  5

Gitar parçaları işlemeli gitar askısı ulusal tarzı omuz askısı şerit enstrüman askısı gitar seti elektro gitar

  • (0 Yorumlar)

₺291.75 ₺189.69

Etiketler: mor gitar askısı, dize boyun kravat, gitar askısı çantası, gitar teli kalitesi, gitar askısı kancası, gitar askısı adam, gitar askısı çantası, yeşil elektro gitar teli, dize dayanıklı gitar, gitar pirinç dize blok.

(SKU: w39306)

Ürün bilgileri

Ürün adı: gitar askısı

Ayarlanabilir uzunluk: 88-143 CM, genişliği yaklaşık 2 inç / 5 CM, dokuma kalın 1.8-2.0 mm

Kemer malzeme: saf pamuk

Deri kafa malzeme: PU deri

Zanaat: Nakış

Uygun için: halk gitar, elektrik gitar, Klasik gitar, akustik gitar, Bas

Not: Boyut manuel olarak ölçülür, belirli bir hata vardır, veriler sadece referans içindir, lütfen alınan gerçek ürüne bakın.

Gitarınızın durumuna bağlı olarak gitar askısını takmanın iki yolu vardır.

1. Gitarın alt kısmında bir kayış tokası ve gitarın üst yan plakasının 45° açısında bir kayış tokası vardır case.In bu durumda, kayışı bu iki kayış tokasına tutturmak iyidir, tıpkı burkulma gibi clothes.It bu çok basit .

2.gitarın alt kısmında bir kayış tokası var, ancak üzerinde değil it.In bu durumda kayış baş kısmına bir ip ile bağlanır.

Mağazamız, gitar gövdesine zarar vermekten ve gitarın yan panelindeki kayış tokasını çivilemekten kaçınan ikinci yöntemi önermektedir ve bu çemberleme yöntemi, oyuncu için ilk yöntemden daha geniş bir alan bırakmaktadır.

  • Tip: Askılı
  • Ürün kategorisi: gitar askısı
  • İlgili senaryolar: enstrüman
  • Malzemenin dokusu: Jakarlı Kurdele Nakışı
  • Kaynak: Anakara Çin

 

Teklifinizi Bırakın