2021 Yeni 1 ADET Taşınabilir Manyetik Bulmaca çocuk Oyun Tahtası Erken Eğitim Numarası Klotski

2021 Yeni 1 ADET Taşınabilir Manyetik Bulmaca çocuk Oyun Tahtası Erken Eğitim Numarası Klotski Görüntü  0 2021 Yeni 1 ADET Taşınabilir Manyetik Bulmaca çocuk Oyun Tahtası Erken Eğitim Numarası Klotski Görüntü  1 2021 Yeni 1 ADET Taşınabilir Manyetik Bulmaca çocuk Oyun Tahtası Erken Eğitim Numarası Klotski Görüntü  2 2021 Yeni 1 ADET Taşınabilir Manyetik Bulmaca çocuk Oyun Tahtası Erken Eğitim Numarası Klotski Görüntü  3 2021 Yeni 1 ADET Taşınabilir Manyetik Bulmaca çocuk Oyun Tahtası Erken Eğitim Numarası Klotski Görüntü  4 2021 Yeni 1 ADET Taşınabilir Manyetik Bulmaca çocuk Oyun Tahtası Erken Eğitim Numarası Klotski Görüntü  5

2021 Yeni 1 ADET Taşınabilir Manyetik Bulmaca çocuk Oyun Tahtası Erken Eğitim Numarası Klotski

  • (1 Yorumlar)

₺79.07 ₺68.04

Etiketler: masa oyunu narko, manyetik tasarımcı oyuncakları, masa oyunu kukarache, manyetik dikey bulmaca, manyetik lego yapboz, strateji oyunları sıralaması, karmaşık ahşap bulmaca, küp sudoku, sihirli ahşap bulmaca, ardışık sudoku.

(SKU: w55092)

2021 Yeni 1 ADET Taşınabilir Manyetik Bulmaca çocuk Oyun Tahtası Erken Eğitim Numarası Klotski

OOTDTY'NIN sohbeti

Özellikler: Duyusal geliştirme tasarımı: Çocuğun çıkarlarını teşvik etmek, beyin gelişimini teşvik etmek ve geliştirmek, egzersiz yapmak ve el, göz ve beyin koordinasyonunu geliştirmek için Çin geleneksel Klotski oyun tasarımı ile.

Yeterlilik Malzemeleri: Kaliteli ahşap malzemeden yapılmış, pürüzsüz kenarların yanı sıra aşınmaya dayanıklı, toksik olmayan ve çocuklarınız için güvenli.

Etkileşimli İşlev: Bulmaca tahtasında manyetik ahşap kayan sayılarla güvenlik ve ilginç tasarım, beyin teaser'ını bitirmek için tuğlaları kaydırmak, çocukların konsantrasyonunu uyandırmak ve ebeveynlerle etkileşimli oyunlarını teşvik etmek kolaydır.

Eğitim Eğitimi: Çocuklar için eğitim eğitimine iyi bir uyarımla, zeka problem çözme becerilerini ve sayı ve matematik bilişini geliştirin.

Çocuklar için en iyi seçim: Doğum günü hediyeleri, Yılbaşı hediyeleri olarak çocuklar için uygundur ve rüya gibi şekillendirdikleri güzel binalar yaratır.

Şartname: Ambalaj Boyutu: yaklaşık. 14x11. 5x2 cm/5. 51x4. 52x0. 70 inç

Malzeme: Ahşap

Model Seçeneği: A / B / C

Net Ağırlık: 133g / 0.29 lbs, 231g/ 0.51 lbs, 363g / 0.80 lbs

Paket içerir: 1 Takım Eğitim Bulmaca Oyuncak (A)/

1 Takım Eğitim Bulmaca Oyuncak (B)/

1 Takım Eğitim Bulmaca Oyuncak (C)

not: Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

  • Yaş Öner: 12+y
  • Malzeme: Odun
  • Bulmaca Tarzı: Sudoku Bulmacaları
  • Model Numarası: Model Numarası.
  • Marka Adı: OOTDTY'NIN sohbeti
  • Cinsiyet: Üniseks
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tarz: Eğitici Bulmaca Oyuncak

 

    Yorumlar:


  • reviewer-1
    Romanzpgs - 2022-12-17
      5

    Çok faydalı bir oyun arkadaşı.

Teklifinizi Bırakın