15V Dönüştürücü Adaptör PVC Tip C DC Jack Tak şarj adaptörü Çok Fonksiyonlu PD Tip-C Dişi DC Erkek Adaptör TV Kutusu için

15V Dönüştürücü Adaptör PVC Tip C DC Jack Tak şarj adaptörü Çok Fonksiyonlu PD Tip-C Dişi DC Erkek Adaptör TV Kutusu için Görüntü  0 15V Dönüştürücü Adaptör PVC Tip C DC Jack Tak şarj adaptörü Çok Fonksiyonlu PD Tip-C Dişi DC Erkek Adaptör TV Kutusu için Görüntü  1 15V Dönüştürücü Adaptör PVC Tip C DC Jack Tak şarj adaptörü Çok Fonksiyonlu PD Tip-C Dişi DC Erkek Adaptör TV Kutusu için Görüntü  2 15V Dönüştürücü Adaptör PVC Tip C DC Jack Tak şarj adaptörü Çok Fonksiyonlu PD Tip-C Dişi DC Erkek Adaptör TV Kutusu için Görüntü  3 15V Dönüştürücü Adaptör PVC Tip C DC Jack Tak şarj adaptörü Çok Fonksiyonlu PD Tip-C Dişi DC Erkek Adaptör TV Kutusu için Görüntü  4 15V Dönüştürücü Adaptör PVC Tip C DC Jack Tak şarj adaptörü Çok Fonksiyonlu PD Tip-C Dişi DC Erkek Adaptör TV Kutusu için Görüntü  5

15V Dönüştürücü Adaptör PVC Tip C DC Jack Tak şarj adaptörü Çok Fonksiyonlu PD Tip-C Dişi DC Erkek Adaptör TV Kutusu için

  • (1 Yorumlar)

₺45.24 ₺20.34

(SKU: w61384)

15V Dönüştürücü Adaptör Çok Fonksiyonlu Tip C DC Jack Tak şarj adaptörü PD Tip-C Dişi DC Erkek Konnektör Mini Fan için

Özellik:

1. Çok fonksiyonlu Konektör: USB C-DC güç adaptörü adaptörü, çoğu ev aleti için uygun hale getirir.Çeşitli cihazlarla çalışırken, doğru adaptörü bulma konusunda endişelenmenize gerek yoktur.

2. Yüksek kalite: Tip-C dişi-DC adaptör konektörü dayanıklı metal malzemeden yapılmıştır ve adaptör kabuğu, farklı cihazları bağlarken sabit bir şekilde şarj edebilen, aşırı voltajı veya aşırı akımı etkili bir şekilde önleyen PVC'den yapılmıştır.

3. Uyumluluk: Bu evrensel DC fişi, ay ışığı/LED piksel ışığı/USB HUB/kamera/Çin Dizüstü bilgisayar/Tablet/Güç bankası/Ev Telefonu Sistemi/Mini Fan/VoIP Telefon yönlendiricisi/Serato DJ denetleyicisi /MP3/Nextbook/Web kamerası yönlendiricisi/Video kaydedici/Bluetooth uyumlu hoparlör/Tarayıcı / DVR / Sabit disk kutusu / Diş Fırçası ve diğer 15V cihazlar.

4. DC fiş konnektörü için 15 V çıkış: 3.0 *1.1 mm / 3.5 * 1.35 mm / 4.0 * 1.7 mm / 4.8 * 1.7 mm / 5.5 * 2.1 mm / 5.5 * 2.5 mm.kullanımı kolay, tak ve çalıştır. (Not: Lütfen sipariş vermeden önce şarj etmeniz gereken cihazın arayüz tipini kontrol edin ve onaylayın.)

5. İpucu: USB C PD şarj cihazınızın çıkış gücü, cihazınızın ihtiyaç duyduğundan daha az olmamalıdır.Örneğin, cihazınızın gücü 12V 3A 36w'dir, ardından USB C PD şarj cihazınızın çıkış gücü 36w'dan düşük olmamalıdır, aksi takdirde olamaz used.Be sipariş vermeden önce USB C PD şarj cihazınızın ve cihazınızın voltajını ve akımını kontrol ettiğinizden emin olun.

Belirleme:

Certification: CE

Menşei: Anakara Çin

Tipi: Kablo Adaptörü

Model Numarası: Dönüştürücü Adaptör

Adı: Tip-C Dişi DC Erkek Adaptör Serisi

Renk: Siyah

Malzeme: Çevre koruma PVC

Güç: 15 V

Giriş: Tip-C

Çıkış: DC3.0*1.1/3.5*1.35/DC4. 8 * 1.7 / DC4.0*1.7/DC5.5*2.1/DC5. 5*2.5 (isteğe bağlı)

Uygulanabilir: Elektrikli el aletleri, kameralar, TV kutuları, bilgisayar adaptörleri, enerji saklama kutuları

Boyutu: yaklaşık 50x40mm / 1. 97x1. 57in

Ağırlık: 5g

Not:

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2mm ölçüm sapmasına izin verin.

1 X Adaptör

  • Marka Adı: VAKIND
  • Sertifika: CE
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: Dönüştürücü Adaptör
  • Tip: Kablo Adaptörü

 

    Yorumlar:


  • reviewer-1
    Almost P3rf3ct - 2023-01-04
      5

    Teslimat yaklaşık iki hafta, ürün normaldir!

Teklifinizi Bırakın